LALALALALALALALALALALALA - Reisverslag uit Brussel, België van vicram - WaarBenJij.nu LALALALALALALALALALALALA - Reisverslag uit Brussel, België van vicram - WaarBenJij.nu

LALALALALALALALALALALALA

Door: Mazzel

Blijf op de hoogte en volg

25 November 2004 | België, Brussel

Dag jongeren en ouderen

Tijd voor nog is wa nief gedoe.

Euhm der zen wer nen elen hoop nief sitjes waarda de fotokes opstaan , dus ge kunt ze altijd gaan bekijken , hier blijft ge maar zeveren en de beste fotokes zettek hier ook nog is op.

Das mijne louche site me fotokes van vroeger en nu. Der sta ook nog een goei quizke op en ge moet raden wie de va fanculo is.

Dees is dien van neomi en den dré ook vanalle foto's recent en oud en een mooie collectie fiesta fiesta door de jaren heen.

Onzen beste vriend den gonzo is ook me ne site bezig en hij gaat daar de foto's van australie opzetten die hij daar met shanna heeft getrokken ni shaNNa maar die een shanna die graag de gonzo zenne lollie lust en die graag knuffelt.
Maar houd wel in u achterhoofd DE NICHOLAS is dien aant maken dus da kan wel ff duren.
Als hij online is zal u het wel horen via deze site.(als die dan nog bestaat tenminste)

En nog een boodschap wederom aan de heer Nicholas Bracke

:As ge wer te veel zuipt , probeert dan nimmer zoveel pirouetjes te draaien as ge danst , oke das misschien een effectieve manier om bierzuipende vechtende voetbalsupporterende primaten van u af te slaan maar op een zat feestje hoeft dat echt niet ik werd der misselijk van , al da haar da daar wulps int rond wapperde neei ik mag er zelfs ni aan denken.

Groeten Mazzel

• 25 November 2004 - 18:39

Dre Le Fou:

en het eerste bericht is weeeeeerrr vooooooorrrr

DEN DREEEE

de brakke danst gelak de p valt ... IN TOEREKES
    haha

• 26 November 2004 - 10:38

Gonzo:

ik vind da de mazzel ne site apart moet maken voor al zijn koele fotos als em aant draaien is.
    www.mazzeliseendj.dk

• 26 November 2004 - 11:45

Sander De Voorstander:

er zijn nu al dierenrechten organisaties, mensenrechten organisaties, ik ben voorstander van een nieuwe ZAPHRONRECHTEN organisatie. het zijn tenslotte ook levende wezens.

• 26 November 2004 - 11:47

Mazzel:

Zuiver gonzo ge hebt me terug , Ik vin da we nen aparte site moetn maken voor de gonzo
    Zonne site voor echte wereldreizigers
    gonzo.waarbenjij.nu ofzo

• 26 November 2004 - 13:27

wa denk je van
    www.dreenmazzelgavenweereenseengraaffeest.be

• 26 November 2004 - 14:07

of: www.fiestafiestazonderplezierisalseencafezonderbier.be

• 26 November 2004 - 18:17

Mazzel:

AAAAAAAAAAAAh de site is terug , weeral 1000de bezoekers moeten teleurstellen vandaag , maar hij is terug.+

Dan zallek ier maar meteen beginnen met een mop : Wa is ne va fanculo uit napels???

AAAAAAAh va fanapoli natuurlijk kleine fandedokes goe gelachen é manne das ier precies een mop van de vafanblondo hahahah vafankloto toch precies een vafanillebus samen me ne vafandutch , samen hé hahahaha vafanhippievan

• 26 November 2004 - 19:34

...

• 26 November 2004 - 20:14

Bracké:

Ik was inderdaad wel één van de sterkere dansacts van die avond.
    Ik was ook verschrikkelijk dronken, ik hoop dat je er van genoten hebt want tga weer lang duren eer ik zoiets nog eens doe.
    Maar ik beloof dat ik niet meer zal doen als gij stopt met 20 keer op één uur tijd te komen zeggen dat ge weg bent. Goeiendag zegt en na drie minuten daar terug staat om vervolgens te zeggen dat ge nog eens weg bent......

• 27 November 2004 - 01:03

Silke:

Allé Bracké, ik wil u zo graag eens zien dansen! En nu heb kik da verdomme gemist!!! Ge waart in de pub goe bezig maar ik denk da ge der meer van kunt! En Fré laat die mooie kaderekes eens hangen!Tis genoeg geweest.
    Seg sloppel hé.

• 27 November 2004 - 14:06

De Mazzel:

De pub mijn nieuw stamkroeg

• 27 November 2004 - 14:07

Dre De Stikkerman:

ik gaan is naar den drukker om de stikkers te gaan halen e
    tot sebiet,

• 27 November 2004 - 14:12

Mazzel:

Ja tot sebiet pas op é want tis glad

• 27 November 2004 - 14:13

De Puby:

Ik wor verliefd in toerekes

• 27 November 2004 - 14:15

Bob:

mazzel die eerste 2 links mogen der af die gaan ni

groetjes bob

• 27 November 2004 - 14:42

Nomi:

Sil, ik heb het gemerkt ;)

• 27 November 2004 - 16:16

De Zotste Van Schoten:

Manne denkt eraan é binnekort de vanweggehuize party

• 27 November 2004 - 17:26

Benjamin:

joepie, kheb ne nieuwe gsm. Maar van kloto,kheb alleen nog geen nummers dus als iedereen zo vriendelijk wilt zijn om zijn nummer en emailadres op deze site te zetten. iedereen die zijn nummer op dere site zet krijgt via sms een romantisch proza toegestuurt. De 10die zijn nummer hieropzet krijgt een gratis klep citroentje van mij aangeboden in den trolio!
    one love van blondo love!

• 27 November 2004 - 17:35

jaaa mannekes jaaaaa

ze zijn er!!!!!

de supper keinijge extreem hippe en bovendien zelfklevende vicramstikkers.
    u vraagt ik plak

be cool be stiky

• 27 November 2004 - 17:47

Freddy:

brakke tegen wie hebt ge het? over weg zijn
    Silke ik heb een obsessie voor kadertjes ik wou da gij een kadertje waart
    Benja kheb uwen helm gevonden toen ik naar huis reed voor de kaddish
    en ik wacht tot ik de tiende ben

• 27 November 2004 - 18:35

Damiaanus:

WABLIEFT?! Zelfklevende stickers? Waar hedde da gevonden, dre? Da hebben zelfs de Zaphrons nie!!!

• 27 November 2004 - 18:45

Dre De Stikkerman:

zo zie je maar damien wiezoektdie vind

• 27 November 2004 - 19:37

Nomi? Wa heb je gemerkt?
    Freddy, in mijn vrije tijd ben ik een kaderke!

• 27 November 2004 - 20:20

Slechte Moppen Uit De Oude Doos:

tis groen en het kleeft...

kermit de vicram-sticker

• 27 November 2004 - 20:22

Sambas:

dre plakte gij der bij de leeten ook de banden van de velo's me, zou nog eens ne reclamestunt zijn.

• 27 November 2004 - 20:23

dré,
    bij toepassing van mijn goei idee, vragek wel ene sticker als vergoeding

• 27 November 2004 - 20:24

Sander De Voorstander:

ik ben voorstander voor niet zelfklevende stickers met effen witte print

• 28 November 2004 - 12:46

Mazzel:

Ier joenges de sletjes test oeveel % slet zedde.

• 28 November 2004 - 13:20

Dre ?:

extreem milfhunting go ben > go

( brace nu was ik eerst

• 28 November 2004 - 13:48

Gonzo:

en mazzel gij waart een sletje op dien test zeker

• 28 November 2004 - 14:10

Silke:

Is der iemand die moet sjotte? vandaag? Swat anders in den trol ofzow...

• 28 November 2004 - 14:13

Tante Krisje:

Elissa en Eveline ik stel uw voor aan uw nieuwe nonkel Benjamin.

• 28 November 2004 - 14:23

Mazzel:

Nee ik verschoot ervan helemaal niet ik ben blijkbaar nen hele lieve en trouwe gast , de mensen van de site hadden zelfs gebeld of ik niet in het klooster zat en dat ik dan niet mocht meedoen omdat ik zo het gemiddelde naar beneden trok.

Groetjes.

En ik denk dak nu wel weet waar den ben zenne kondro ergens steekt

• 28 November 2004 - 14:37

WIJ ZIJN ALLEMAAL ALLIS GESTOUWD DOOR DE MAZZEL; EN WIJ VINDEN DAT TOF HIHIHI

• 28 November 2004 - 15:00

Dokter Janssens:

Sorry Mazzel.
    Heb helaas niets tegen sletterigheid.

• 28 November 2004 - 15:45

Alle Meisjes Van De Beschutte Werkplaats:

WIJ ZIJN ALLEMAAL AL EENS GESTOUWD DOOR DE GONZOOOOO
    EN WIJ VINDEN DAT TOF HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

• 28 November 2004 - 16:25

Johan De Webmaster:

Bij wie kan ik foto's verkrijgen die gisteren zijn getrokken voor mijne site.
    Extreme Milfhunting

• 28 November 2004 - 18:55

Black Magic:

jaja ik ben eindelijk terug na lange afwezigheid. en er is nog altijd nix verandert hier tis nog altijd goe. en nog altijd concurrentie tussen de zaphrons en de vicrams. alleen ik ben terug en het zal terug lachen worre.

• 28 November 2004 - 18:56

Bracké:

Jongens, het is den Benjamin die we moeten vizeren, niet de Mazzel. Daar hebben we later nog tijd voor.
    Kleine poll:
    A) Heb liever Benjamin die uittreedt en zich uitkleedt
    B) Heb liever Benjamin die MILFkes stouwt.

En stemmen maar best Vicram en Zaphron leden

PS: Beste stuk was dat hij lichtjes tegen haar achterwerk begon te rijden, dit aan ne vollen toog.Hilarisch!!!

• 28 November 2004 - 22:53

Eveline:

ik opteer toch voor antwoord a. Dat liever dan da de Benjamin in mijn familie terecht komt en mijne nonkel wordt

• 28 November 2004 - 23:31

Sander De Voorstander:

ik ben voorstander van blote tette, daarom zou ik nu alle zelfklevende zwarte vlinderkes willen verbieden, als er dan toch iets overgeplakt moet worre, laat het dan een vicramsticker wezen

• 29 November 2004 - 01:01

Chéllé:

benjamin... war zijt ge me bezig??

wa zal uwe volgende stoot zijn?
    dieren??

jaa die barkruk
    den blakie
    mijnen brommer
    of den damien

wat zou het leukste zijn?

• 29 November 2004 - 09:55

Nomi:

Sil, da gij een berichtje hebt gepost bij test. :p
    en kgon na terug pitte want men hoofd sta op springe. snif

• 29 November 2004 - 10:01

Sambas:

nomi hoe kunde gij nu een berichtje zetten op 29 nov om 10.55u terwijl da kik da lees en het nog maar 9.54u is.

Tzal waarschijnlijk aan de vreemde site van schmazzeltje liggen

from antwerp with love
    sam

• 29 November 2004 - 10:03

Nomi:

suprise suprise, klig nog ni in men bed, mor bon, wss is meneer mazzel vergete zijnen site aan te passe ont winter uur. ;)

• 29 November 2004 - 10:04

Nomi:

en anders hebbek speciale krachte! da kan natuurlijk ook

• 29 November 2004 - 10:07

Sambas:

Benja: om de strijd om het klepke citroen een beetje spannender te maken zal ik m'n geheime nummer maar is geven he
    0486/312839
    sam_huysmans@hotmail.com

hup naar den tiende

• 29 November 2004 - 10:19

Sambas:

iedereen weet nu dat voetbal uit den boze is.

Daarom heeft het comite der vunzigaards een basketclub opgericht.

ikke (sambas-ketbal) en den benja gaan binnekort baskette laaik tha riel niggers in de hoed.

een enkel probleem: we zijn nog maar me twee (percies de zaphrons)
    maar ik ben der zeker van da der meerdere zielen zijn die eens hun gedachten willen verzetten in de sportwereld.
    We hadden vooral gedacht aan de chelle en de mazzel omwille van hun lengte en dynamiek.

Ook vragen wij aan al de vicram of zaphronleden mee te zoeken naar een mooie ploegnaam
    vb: UBCS : uittredende basketclub city schoten

Fans Van Sam En Bejamin Basketbalclub:

And we all go down together

• 29 November 2004 - 19:43

Silke:

amai Nomi, giere. Nu heb ik et pas daar. Jeej tis finale van expiditie Robinson!! leve tennis!

• 29 November 2004 - 20:18

Mazzel:

Voor mij staat de klok juist wete golle da ni da kik elk jaar al mijn klokken laat staan om te zien hoelang da kik da volhoud , serieus das echt cool zenne , vorig jaar tot december nu tot januari .
    Doe volgend jaar allemaal maar gezellig mee.

• 29 November 2004 - 21:07

Coosemans:

De Coosemans was in de kotmadam

• 29 November 2004 - 22:47

De Woonbootbewoner:

ik woon op ne woonboot
    ik woon ik woon op ne woonboot
    op ne woonbootik woon op ne woonboot

• 30 November 2004 - 00:52

Bracké:

Gasten, hou jullie vast want het is weer zover.Ik ben weer een weekske weg.
    Vooral niet verzwakken tijdens mijn afwezigheid, en ook niet antwoorden op één van mijn berichten want ik lees die toch niet.

@woonbootbewoner: Is da tof op nen boot wonen?
    @Mazzel: Niet te hard de slet uithangen, heb respect voor jezelf en anderen.Ga er eerst iets mee drinken voor je ze.....
    @Benjamin:MILF-hunting is cool, maar zou toch niet meer voor ouder gaan dan de deze van vant weekend, want dan wordt het een beetje vies vind ik.

• 30 November 2004 - 10:41

Benjaaa!:

Her, her. Hey sambaman sorry voor de late respons, kheb een veel te druk leven. Kben bezig met een datum voor zaal laagland, er zijn niet meer zoveel datums vrij, kzal straks de datums op de site zette. Kheb trouwens vorige zondag de zaal gaan opkuise en mijn fantasie begon weer op hol te slage. Na de zware 2 on 2 basket on the battleground ben je natuurlijk wel vrij bezweet daarom dacht ik aan een zwembad in tropische stijl, om u op te frissen voor ge begint te swingen op de homie muziek.
    Dresscode: extreme homie, en minstens 1 kilo goude kettingen

one love milf love!

• 30 November 2004 - 12:10

De Woonbootbewoner:

natuurlijk ik woon overal en nergens. leve de woonboten. leve de woonboten. Zonder woonboot kan ik niet leven

• 30 November 2004 - 12:51

Lies:

elaba lieverds, gaat er vrijdag iemand mee naar fever? tis red & rose of zoeit!
    kuskes

Iedereen:

soms

• 30 November 2004 - 16:39

Silke:

Mazzel ik staan wel een paar keer op www.decinema.be. Maar gij ni! sjammer me uwe fiesta fiesta t-shirt! ge moet maar is gaan zien!

• 30 November 2004 - 17:23

Mazzel:

Ze zal mij wel in aar prive collectie hebben zitten.
    As ge zo is nuchter naar die fotos zie valt het percentage schrale wijven wel op hé
    Kem ier nog een schoontje gevonden van ooit in de cinema van kenster den drakendoder kzal ze er is opzetten.

• 30 November 2004 - 17:42

Sir Lancelot:

Even I would't slay that beast , It seems like it's dragor I've heard that if you look for 5 min to the monstrosoty Your eyes will burn out.

It seems to me that kenster is a very brave knight.Maybe he is even more dragon slayer than benster , he who only slay's old and week dragons

• 30 November 2004 - 23:40

Assurbanipal II:

Die vervloekte egyptenaren, vervloeeekt!!! Ze zullen sidderen onder mijn woede

• 01 December 2004 - 13:04

Ik Ben Mazzel:

ik ben mazzel en ik heb het verbond verbroken om nooit iets op de zafron site te schrijven.

• 01 December 2004 - 15:17

Schmazzel:

Mazzel, ge stinkt...
    Leve VicrOm... hehehe
    you kneuw...

• 01 December 2004 - 16:00

Black Magic:

ik ga nooit failliet. iedereen denkt dat maar dat is niet waar. maar toch bedankt voor dien typ en aan welke naam had gij gedacht dan?

• 01 December 2004 - 17:23

Mazzel:

Den black magic zennen echte naam is dennis burkas kemmet geprobeert door zijne pornonaam te inverteren.
    En ja ik ben op de zaphron site geweest om te kijken hoeveel bezoekers er al waren geweest en als een van die 5 mij wa zit uit te lachen dan doe ik mee hé.
    Maar jonges ik vind 5 al een heeeeeeele prestatie flink gedaan zaffrons nu kunde al kaarten en ene kan leguanen gaan zoeken ofzo.
    Applaus voor de zaprons en dat ze nog veel succes mogen hebben in het stadspark en andere parkeerplaatsen.

• 01 December 2004 - 18:06

Ronny:

Symiothiek is voor gekke kunstenaars

• 01 December 2004 - 19:49

Tan The Boogieman:

Ik weet nog hoe je zei: hey lekker beest,
    het klonkt toen in mijn oren als een feest!
    hebben wij gelachen dag na dag
    tklonk toen in mijn oren als zat gelach.
    Ps: op die foto was het ochtend, het baartje verdwijnt als de zon opkomt!!!!!!!!!

• 01 December 2004 - 19:59

Virtual Bartender:

komaan jongens, speel met me. Mazzeltje, met jouw wil ik wel een stoeien,
    tik gerust eens

allemaal vrijhouden hé

• 02 December 2004 - 19:04

Dre Le Fou:

men nemen 1 woetijnrat

zet het pluizige dier in de microgolf omringt door wat zagemeel ( dan voelt hij zich nog tuis )

slechts 1min.12sec. en u hept een mooi behaarde rode mcirogolf

man het was weer een spanende dag vandaag

ik verheug mij al op morege dan is het grasmachien gerepareerd!!!

• 02 December 2004 - 20:03

Zaphron:

mazzel is da nu gedaan met uwe zaphron haat
    die is zo belachelijk als het groot.
    ge zijt toch geen klein kindje nie meer he

• 02 December 2004 - 20:59

Mazzel:

Een beetje wel damien sorry
    HAHAAAAAAAAAAAA
    zaffron

• 02 December 2004 - 21:02

Mazzel:

Ik heb trouwens nooit in mijn leven mensen gediscrimineerd maar golle zij gewoon een te makkelijk slachtoffer.
    Daar moet mee gelachen worden , het niet doen zou een aanslag zijn op humor en alles waar komedie en de lach van een mens voor staat.

• 02 December 2004 - 23:38

hahahahahahhahahha

tzijn toch prakers zene die zafrondinges

• 03 December 2004 - 00:39

Den Halve Euro AKA 50 Cent:

Yo people outhere, Vicram Crew Rulezz and I want a DJ Mazzel piece in my next Album. his great. What do you think of 50cent FT DJ Mazzel. Think about a title for our song. Peace to all the brother in the house.
    G - UNIT

• 03 December 2004 - 00:45

Damientje Vitamientje:

Mazzel, zoals besproken in den trol, zweer ik op het graf van mijn moeder (die is nog nie dood, hé) dat ik dat Zaphron bericht niet heb geschreven!!! Dus ge zult u bij iemand anders moeten melden als ge commentaar wilt geven. wie weet komt het wel van ne vicrom die een nieuw gespreksonderwerp wou beginnen...

• 03 December 2004 - 09:21

Zaphron:

ik dacht dat het eindelijk gedaan was met dat belachelijk gedoe.
    Maar nee de mazzel rijt die oude wonde weer open en kapt erin met zijn bot mes!!!
    goe gedaan gast de vicrammers zullen wel fier op u zijn

• 03 December 2004 - 11:14

Mazzel:

Haha zalig volges me he damientje is dien nepzaffron den black magic tsoort humor is hetzelfde , of den ben da kan ook

• 03 December 2004 - 11:15

eN

• 03 December 2004 - 11:16

Mazzel:

En de vicrammers zijn altijd fier op mij en ik op de vicrammers en gij zou ook fier op ons moeten zijn want misschien bent u niet zo goed ingelicht mijn beste nepzaffronner maar zonder vicram was er geen zaffron dus een beetje respect voor u meerderen mag wel oke

• 03 December 2004 - 11:26

Damientje Vitamientje:

Deze keer heeft de Vicram-King goed gesproken!

• 03 December 2004 - 11:59

Mazzel:

Bedankt damien maar de titel VICRAM king dat ben ik niet waardig in ieder van ons zit een beetje vicram samen vormen wij de vicram king.
    Damien ik schud u de hand.

• 03 December 2004 - 13:07

Chéllé:

k wou' t just zegge, wij zijn een democratische instelling hé. er moet gestemd worden, als der iemand vicram konong wil zijn

• 03 December 2004 - 13:33

De Prons:

Ik wil later konong worden

• 03 December 2004 - 19:22

Het Irationele Rationalisme:

dan wil ik horlokoon worden, of nor, of proncos, of woestijnrat van den dré, hij is toch wel een beetje fou da manneke

• 03 December 2004 - 19:24

Zaphron:

ik vind het waardig van u mazzel da gij de hand hebt geschud met onze gebroeder damien
    ik vergeef uw uitspattingen! en ben blij dat de vredespijp gerookt kan worden en de strijdbijl begraven kan worden!!!!!!!!!
    ik hoop dat deze vrede nog lang kan blijven duren en dat er niemand roet in het eten komt gooien
    ik dank u bij voorbaat

• 03 December 2004 - 19:36

Fotos scheldeprijs online

• 03 December 2004 - 19:37

Damientje Vitamientje:

Beste 'Zaphron', Ik ben ervan overtuigd dat gij met uw spreken enkel goede bedoelingen hebt, toch zou ik u willen verzoeken om u bekend te maken en met uw naam boven water te komen! Zaphron Rules!!

• 03 December 2004 - 20:16

Dre ?:

damien ga me rules gedoe is op uwen ijgen site kloten.
    ge moogt hier grappig komen doen maar ni komen zeveren

• 03 December 2004 - 20:44

Vitamientje:

Dre ge zou beter is stoppen met uw jaloers gedrag. ik kan er niet aan doen dat ge niet geliefder zijt bij de andere mensen. Ga uw verdriet niet op de Zaphron site uitschrewen.

• 03 December 2004 - 21:57

Dre:

da bedoel ik dus me uw gezever
    uw moeder heeft een penus

• 03 December 2004 - 23:00

Damientje:

'kzal't zeggen tegen ons moeder...

• 04 December 2004 - 15:40

Mazzel:

I want to die in my sleep like my grandfather...not screaming and yelling like the passengers in his car....

• 04 December 2004 - 18:32

Den Buitenwipper Van Den Axxes:

Mazzel kent awe wereld is joenge me a jeansbroeksken

• 05 December 2004 - 10:49

Silke:

EEEEjjjj manne, VREEEEDDDEEEEEE!!!! (al die agressie hier op dieje site)
    Wie moet der een verokke nekspier hebbe?

• 05 December 2004 - 13:34

Mazzel:

Khad er 3 besteld maar ze zijn nog ni aangekomen.

Wie ga der vanavond allemaal naar de voetbal ???

Grtz

• 05 December 2004 - 14:00

ikke en es

• 05 December 2004 - 14:10

Sander De Voorstander:

Sil, vrede is ni meer voor dezen tijd, tis dan ook nog maar 4 na twee he.

ik, sander den voorstander, wil agressie, en ne sinterklaas bij mij op bezoek, want kheb niks gekregen.

toch: HAPPY BEURTDEEI AAN DE SINT

• 05 December 2004 - 14:47

Vitamientje:

Als vaste coach van den benjamin zal ik vanavond zeker van de partij zijn (hopelijk den ben ook!)

• 05 December 2004 - 14:48

Silke:

ok ik zal dan maar alleen op de vredes eilanden gaan wonen. En ja ik gaan ook wel naar de sjotter zien. om 8 uur?? Ik zal er zijn!