Test - Reisverslag uit Schoten, België van vicram - WaarBenJij.nu Test - Reisverslag uit Schoten, België van vicram - WaarBenJij.nu

Test

Door: Mazzel

Blijf op de hoogte en volg

06 Mei 2004 | België, Schoten

test

• 06 Mei 2004 - 16:55

Mazzel:

ej darme

• 06 Mei 2004 - 16:59

Neomi:

ja wa moete dan als reactie geve op het bericht 'test'? Zegde gij het is hé!

• 06 Mei 2004 - 17:21

Pimmeke:

nogmaals: test shmest

• 06 Mei 2004 - 17:39

Mazzel:

ej das ier genne chatsite e moeha

• 07 Mei 2004 - 11:09

Dre Pistole:

zzaaaaaaaaaallige site mazzel

1 van de beste da ge al het gemaakt.

om het tog een beetje intresant te maken stellen we een vraag?

hoeveel pintje gaan ik en mazzel dees weekent in ons keelgat gieten voor we weer wakker worden tussen (ieders) 4 frisse deernes met een drooge bek en en een zwart gat in ons geheugen zo groot als tgat van margriet hermans.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

de winnaar krijgt nen vicram stikker.
    (als ge die op u gat plakt kunt ge heel de wereld aan)

veel sucksex.
    en de groeten.
    dre oojaa ik hep er nu al 12 op.

• 07 Mei 2004 - 11:33

Neomi:

Nen wijzen raad van tante Kaat: Vergeet wel ni iemand aan te duide die da wa bijhoudt hé of zet wa streepkes op een papierke! Want me ulle zwart gat derna. ;)

• 07 Mei 2004 - 13:12

Toch Een Puntje Van Kritiek!:

Geen enkel, want jullie gaan nooit wakker worden tussen vier jonge deernes.
    En da geheugen stelt nu al nie meer zoveel voor, volgens mij is da zwart gat al een "constant zwart gat" geworden.
    Aan andere kanditaten: doe geen moeite meer, IK HEB GEWONNEN!!!

• 07 Mei 2004 - 13:25

Alles Moet Weg!!!:

Heb ook een prijsvraag.

Van wie is het allemaal de schuld?

a)de vroedvrouwen
    b)de banken
    c)de luftwaffe
    d)de negers
    e)de jagers
    f)iemand anders....

De winnaar* krijgt aangeboden een nacht** op de "love boat" van de schoten vaart. Met mezelf in de rol van "Captein loooove"(en ja, ik doe zotte dingen).

Succes en mag de knapste winnen!!!

*Dit aanbod geld alleen voor knappe jongedames of MILF.
    **De Kamer moet ontruimt zijn voor 10.00u

• 07 Mei 2004 - 13:40

Neomi:

Ni echt dak die prijs wil winne, mo kzal de andere het effe makkelijk make. Alles is de schuld van de banke!!
    En kzal zelfs nog meer zegge, tis de schuld van de banke die worde gecontroleerd door jagers die op negers jage die door vroedvrouwe, die door de luftwaffe hier gedropt zen, op de wereld zen gezet. Vwola. Hebbek het just of hebbek het just? Of zent toch die onbekende andere. Zoals de sosse ofzo?

Ahja en puntje, ge hebt een punt!

• 11 Mei 2004 - 09:46

Kan Nie Tegen Stiltes!!!:

JAJA, TZEN LAPPEN!!!

• 11 Mei 2004 - 12:01

Alles Moet Weg!!!:

Oooooh, madam moet de prijs nie.Ondankbaar schepsel! Tis goe, ik zal den troostprijs sturen, een tapasschotel.En ik hoop dat ge er ziek van word.

Dus aan alle mooie jongedames en MILFkes, de hoofdprijs is nog alty nie weg. U kan nog alty proberen hé.

• 11 Mei 2004 - 16:42

Neomi:

Ik zen geen ondankbaar schepsel! Kzen zelfs tevrede me den 2de prijs. Kunde da na ondankbaar noeme?

• 12 Mei 2004 - 04:40

Salohcin:

neomi zijde gij van de matrix???

• 12 Mei 2004 - 15:05

Morpheus:

Is this the real world Neomi?

• 12 Mei 2004 - 15:31

Neomi:

What is real? How do you define real? If you're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see... then real is simply ... electrical signals interpreted by your brain.

ps: Ik zen 'the one'! ;)

• 14 Mei 2004 - 06:06

Waar Gaat Da Naar Toe Met De Wereld!!!:

Volgens mij heeft de papa de drankkast weer nie op slot gedaan, of zijn dope opt salontafeltje laten liggen.

• 14 Mei 2004 - 08:34

Salohcin:

imoen iew neb jij??
    ki nek uoj tein.
    kaam u dnekeb.

• 14 Mei 2004 - 12:08

De Gemaskerde Wreker:

neomi of moet ik nonkel zeggen
    uw rijk is uit ik hep je door.mmoewwoahahahaha

• 14 Mei 2004 - 14:48

Imoen:

Nicholas, Australische hippie! Da hebde al is ne keer gevraagd. Kzal de maandag den trol wel is binnevalle. Weet ge het ineens. En lieve wreker, u heeft het helaas bij het foute eind. Niks nonkel. Neenee, kgebruik geen pseudonieme.

• 15 Mei 2004 - 09:23

Nicholas:

IK VIND NEOMI MAAR NE SEUT

• 27 November 2004 - 01:20

Silke:

Als kik hier nu een bericht typ heeft der iemand da dan door??