04 Juli 2004 - 14:51
Mazzel:
As de jeanette die nor werchter zen fotokes op de site willen zetten dan moette ze die mor doorsturen , geld ook voor de jongeren die in het buitenland vertoeven.
Grtz
When a man steals your wife there is no better revenge than to let him keep her -
04 Juli 2004 - 17:51
Zaphron:
Bij deze wil ik een oproep doen aan al de bezoekers van deze site, en verzoek ik hen om deel te nemen aan de berichtjes en de zwaans. Als't maar iet is! -
04 Juli 2004 - 17:52
De Jos:
Goe gezegd over zwaan gesproken kem vant weekend nog een GRAAAAF vlezeke gegeten zulle -
05 Juli 2004 - 09:55
Imoen:
zonder zwaans, morge zeggek dees regenlandje voor 2 weken vaarwel. Da is al iet. -
05 Juli 2004 - 15:59
Chéllé:
Soms vergelijk ik werchter wel eens met een zwembad vol me bier en een bos vol me wiet. -
05 Juli 2004 - 16:01
Chéllé:
AAAAACH, wa doe er een foto van mij op deze vermaledijde site. Normale mensen betalen daarvoor zenne!!! stelletje boterkoeken -
06 Juli 2004 - 09:32
Nikkie:
jelle, gij waart precies ne freggel, poepoe -
06 Juli 2004 - 13:09
Mazzel:
ne freggel dien overreden is door ne seniele labiele senior me een koets me tractorbanden onder. -
06 Juli 2004 - 17:44
Tante Tanith:
buurtcomitee, REIS EN VERNIETIG! elke week da we onactief zijn verschijne er foto's uit ieders verlede waar je je wel eens voor zou kunne schamen!!!!! misschien is het morge wel nicolet, of pimmeke of nog meeeer jelle! moehahahahahaha -
07 Juli 2004 - 07:07
Moehahaha:
of misschien zelfs wel een klein tanithtje -
07 Juli 2004 - 11:12
HijIsErWeer:
IIIIIIIII'MMMMMMMMM BBBBAAAAAAAAACCCCCKKKKKK -
07 Juli 2004 - 12:15
Dre Pistole:
jow vicrammers
as ter een of twee of meer van olle prakkers zin et om is een zwemmeke te doen in mijn paradijselijk olimpisch bad doe dan is een belleke of zo want anders word da weer zo groen as de paus die 5duvels op he
lot mor iet weten sluslu -
07 Juli 2004 - 15:33
Tanspankanlanwanmanban:
wat een stomme reactie, degen die zich over foto's van mijn jeugd beschikken wete dak kik nooit klein ben geweest! ik kwam als 1.80 langen baby uit de baarmoeder! -
08 Juli 2004 - 17:05
Mazzel:
Den bracké is terug , mss kunnen we allen afspreken op nen andere site -
08 Juli 2004 - 17:06
Headfuck:
Ja en die tanith zit ier ook al op dus das best wel een goei plan -
08 Juli 2004 - 17:07
Mazzel:
Damien een augustus ist fiesta fiesta maand hé want kem nog een beetje verlof -
09 Juli 2004 - 00:11
Chéllé:
ik heb nog een foto van tanith als baby.
Die trok toen extreem hard op een boekekast.
En k moet zegge, ze is der ni op verbeterd. -
09 Juli 2004 - 11:29
Boekekast:
ela ela
mij ni beledigen hé motje of moetek chargereu -
09 Juli 2004 - 11:54
Dre Pistole:
strak een beke me negers(innen) gaan dansen OFWA -
09 Juli 2004 - 13:07
Den Dichter:
ik ken een muis
maar ze heeft geen huis
ik weet niet waarom ik ze gerart moem
hij word wel redelijk oud maar tis wel een goede muis. -
09 Juli 2004 - 13:37
Rara, Op Wie Ik Heb Ik Gestemd.:
Dat die negers maar nie te veel dansen, want dan beginnen die te zweten enzo... En ge weet wat er dan gebeurt hé. -
09 Juli 2004 - 14:52
Einstein Mazzel:
een kleine passage uit een speech van een zeer wijs en verstandig man
Ik citeer:
Het leven is zoals een sigaret voor je het weet is ze opgerookt en zit je aan de filter. -
09 Juli 2004 - 15:33
Bracké:
Mag ik jullie te zeerste afraden om in Dre Pistole zijn subtropisch zwembad te gaan zwemmen. Daar drijven namelijk waterballonnen in, in de vorm van kleine schatigge fluffy konijntjes. -
09 Juli 2004 - 15:54
Thinat:
ik ben misschien een boekenkast maar dan wel me inhoud! da kan ier ni van iedereen gezegt worden hmmmmm mazzel loves octo -
09 Juli 2004 - 16:12
Anonieme Aanbidder:
Gij bent de mooist boekenkast die ik ooit gezien heb. -
09 Juli 2004 - 23:20
_: