vort - Reisverslag uit Schoten, België van vicram - WaarBenJij.nu vort - Reisverslag uit Schoten, België van vicram - WaarBenJij.nu

vort

Door: Mazzel

Blijf op de hoogte en volg

15 Mei 2004 | België, Schoten

22 mei fiesta fiesta en voor de rest geen gezaag

• 15 Mei 2004 - 10:38

Zaphron Casual Crew:

GOE GEZEGD

• 15 Mei 2004 - 11:22

Chéllé:

soms doe mazzel den bangelijke wel eens een goede uitspraak.

spijtig dat dat zo zelden voor komt.

• 15 Mei 2004 - 12:17

ni te imponant hé jelle

• 15 Mei 2004 - 12:53

mazzel jij toffe pee

• 16 Mei 2004 - 11:13

Chéllé:

vriendekes, t zen tegewoordig zo'n vorte feesten, s kei leuk!

• 16 Mei 2004 - 11:36

Mazzel:

haha chelle tis inderdaad wel een festijn hé tegenwoordig :)

• 17 Mei 2004 - 14:12

Pimmeke:

nogmaals,stop met mij uit te lachen om mijn mooie woord-en zinsbouw. dank bij voorbaat.x

• 17 Mei 2004 - 15:44

Mazzel:

oke maar tis er aan te zien da gij genen woordenvirtuoos zijt zulle :)

• 21 Mei 2004 - 12:09

Zaphron Casual Crew:

Tis hier veel te rustig vind ik. En wa vinde gij?

• 21 Mei 2004 - 19:29

ik verveel mij???

• 22 Mei 2004 - 13:10

De Steuners:

Veel beterschap mazzel.
    You 'l never walk alone!!!

• 23 Mei 2004 - 09:09

Anoniempje:

Mazzel, arme joe! Veel beterschap.

• 23 Mei 2004 - 10:48

Nicholas:

aan de mini-crash test dummie, ik ben echt blij dat het niet erger is uitgedraaid me da accident. het kan toch rap gebeuren he, en meestal me mensen die ge ni kent. maar we zijn allemaal heel hard verschoten en steunen u. veel beterschap mateke

• 24 Mei 2004 - 20:19

Damien:

Mazzel, als ge dit leest dan zulde al wel thuis zijn zeker (aja want int gasthuis hebben ze geen internet, hahahaha). Mor genoeg gelache, we komen u van nu af aan thuis bezoeken das nie zo ver. Tot thuis. Groetjes en veel beterschap en hopelijk snel fiesta fiesta. kheb al aan ons vader gezegd dat hij nog niet mag beginnen met te behangen.

• 31 Mei 2004 - 13:27

Den Hebber:

HEBBE HEBBE HEBBE.....

• 02 Juni 2004 - 10:46

Chéllé:

Geen nood, ik heb terug aanwezig. De pret kan terug beginne, en als ge me ni grappig vind, ga dan mor naar huis.

• 02 Juni 2004 - 13:49

Mazzel:

Ik ben al thuis en nog vinnek u ni grappig :)

• 02 Juni 2004 - 15:04

Chéllé:

ga nog wa slechte grafitti spuiten gij.
    vol is brol!

• 02 Juni 2004 - 18:17

De Anti-tuner:

da is wel interessant he die tuners!!
    zeker om op de vicram site te zetten
    merci daarvoor he chelle, en als ge nog eens iet interessants weet zeker op de site zetten.
    Ik kan nie wachten

• 02 Juni 2004 - 22:21

Chéllé:

Ik vin da gewoon kei origineel. Ziede de mazzel al me zenne porche vol me karton. Allé, ik vin da persoonlijk wel een goei idee. Mor ik zen nu ook een genie hé, en golle ni. daar kunde golle ni aan doen natuurlijk. Mor k zien olle gere zenne

• 03 Juni 2004 - 11:15

Mazzel:

Ja chellé kvin da we da is echt moeten doen , en als mijn nief HIFI instalatie leggen we de gonzo der vanachter in me zenne didgeridoo en dan rijden we voorbij die players van den domus enzo.

Vanaf dak terug kan wandelen zonder om te vallen zullen we da is doen samen me de andere plannen van het buurt aktie commité
    GRTZ

• 03 Juni 2004 - 12:00

Bracké:

Ge kunt ook uw rolstoel vol karton hangen en wa trommelen op uw bedpan, da zou ook wel uitpakken zijn.

• 03 Juni 2004 - 17:55

Mazzel:

Of we kunne a haar as spoiler gebruiken ;)

• 04 Juni 2004 - 02:24

go mazzel

• 04 Juni 2004 - 16:12

Bracké:

Aha, jaloers op mijn blonde lokken, ik wist het wel. En terecht zou ik zo zeggen.

• 04 Juni 2004 - 18:00

Gonzo:

spoedig zal het buurtactiekommite in actie kommen, moeders houd ullie dochters in de gaten. mannen steekt een teljoor in u broek.
    these are the days of our lives

• 05 Juni 2004 - 12:35

Jonges:

dag dré

• 06 Juni 2004 - 01:56

Rara:

Gisteren was ik jarig en vandaag niet meer. Rara wie ben ik?!?

• 06 Juni 2004 - 09:23

Meisje:

Gij zijt diegene die gistere jarig was mor na ni meer. just?

• 06 Juni 2004 - 09:55

damien joengen, stoeffer

• 06 Juni 2004 - 15:50

ZaPhRoN:

Waddist, verplaatsen we fiesta fiesta naar de 26e juni? Goeien datum denk ik. En tegen dan zal de mazzel al wel deftig op zen poten kunnen staan zeker?!?

• 07 Juni 2004 - 10:23

Chéllé:

Is da op ne zaterdag of op ne vrijdag?

• 07 Juni 2004 - 10:25

ne zaterdag

• 07 Juni 2004 - 14:39

Bracké:

Da is op nen dag dat gij zeker moet werken, en als da niet zo moest zijn, dan verzetten we het naar nen dag dat gij moet werken.

• 08 Juni 2004 - 11:57

Chéllé:

Dank u Bracke voor deze mededeling.

• 08 Juni 2004 - 12:29

Bracké:

Chéllé, ik doe dit voor uw eigen goed. Ik zou nie willen dat ge uw volledig gaat verheugen op een feestje dat zowiezo zonder u doorgaat.

• 08 Juni 2004 - 23:28

Chéllé:

Mor bracke, iedereen wil kei graag da ik kom. Zoude gij dan ni beter thuis blijven, dan kannet nog plezant worden. en t voordeel is da ge, als ge goe hoort, misschien de muziek kunt horen. dan kunde een beetje meegenieten van onze "leuke tijden die we alleen hebben wanneer jij er niet bent"

• 09 Juni 2004 - 08:52

Bracké:

Chéllé, de rede waarom da iedereen ZEGT da ze graag zouden hebben dat ge komt is gewoon doodsimpel uit MEDELIJDEN. En ook uit angst dat ge toch de waarheid zou achter halen en zo een mentale inzinkking zou krijgen, want wat we allemaal kunnen missen als de pest is nen labiele commie in ons stamcafé.
    Ik ben er ook vast van overtuigd dat iedereen dit feestje (waar ik normaal zeker aanwezig zal zijn) zal verlaten met hetzelfde gedacht "Had den Bracké daar nie geweest, dan had da een heel saai feestje geweest".

• 09 Juni 2004 - 10:42

Pease:

Vanaf nu op de Vicram site: geen gekibbel meer. Is da nu gedaan met elkaar uit te maken enzo, potverdekke. Geeft elkaar nen dikke cyberkus en 't is vergeten. Voor eeuwig.

• 10 Juni 2004 - 13:26

Bracké:

Niks dervan, DE ZWAKKEN MOETEN DERUIT!!!

• 10 Juni 2004 - 15:41

Mazzel:

Via deze weg wil ik nogmaals alle steuners bedanken en alle mensen die mij in het gasthuis zen komen bezoeken in mijn moeilijke periode zonder drank en benen

en as ge er over denkt om ooit me ne mini mee te rijden denkt dan eerst even aan deze gruwelijke gebeurtenis waar de stukken tong , tand enz in het rond vlogen.

Grtz en vrede zij met u , u famile en u honden (en zeker den danny zennen hond want die e in kim aar bakkes gekrabt ==> go hond sipido)

• 10 Juni 2004 - 17:47

makkelijk é gekke kimmie
    webmaster zijn

• 10 Juni 2004 - 17:50

makkelijk é gekke kimmie
    webmaster zijn

• 10 Juni 2004 - 20:03

Evelyne:

Nicholaske, ni vergeten e Crash-TD!! gaat ge toevallig volgende week donderdag ni naar café local? kusje

• 11 Juni 2004 - 10:07

Chéllé:

Maar Bracke, gij noemt mij zwak, terwijl ge begint te panikeren wanneer ze nog maar naar u schoenen kijken. Dat is zwak. En da haar, doede gij da expres? T is te hopen voor u van ni. x

• 11 Juni 2004 - 10:33

Chéllé:

En da laatste was op algemene aanvraag. :)

• 11 Juni 2004 - 11:30

Mazzel:

Ik vind eerlijk gezegd da golle beiden olle vete moet blijleggen ergens op een of ander parking en hier de sexy vrouwen aan het woord moet laten

• 11 Juni 2004 - 12:03

ej stelleke surfers

komt morerge is langs mij tuis gesurft en pakt eenn stuk vlees mee (varke,paard ,koe , of een ander lekker wijfjesdier).om op die bbq van mij te zwieren die wijfjesdieren zwiert ge maar in mijn kotje die zal ik later op de avond nog wal pakken (ik bedoel bakken) der is aleen bier alde rest moet ge zelf maar meebrengenik zen der vanaf een uur of 3. wees niet bang ik bijt niet(meer). maar geen gekibbel of ik bijt wel(terug). gratisch tintje voor iedereen die ne varkensstaart(van den delheize) meebrengt. ook aan de snelkassa aanschuiven we gaan die kasierster daar is chokeeren. alle tot morege.

dre le fou ??

• 11 Juni 2004 - 12:04

TINTJE IS PINTJE
    ik ben al zat opvoorhand
    burps

• 11 Juni 2004 - 13:58

Chéllé:

Cavaa, ikke kom zekers af tege een uur of s'avonds.
    Ik zallekik ook ne varkesstaart gaan kopen zenne. xxx

• 11 Juni 2004 - 14:53

De Ijscoman:

zen der ook slingerapen uitgenodigd ?

+ dré no BBQ zonder vraagteken t-shirt

• 11 Juni 2004 - 22:59

Damien Alias ZaPhRoN:

ej jelle, neemt voor mij dan ook is ne varkenstaart mee, en doe de groeten aan de kassiersters.
    En als er geen staarten niemeer zijn, neem dan iet anders vettig mee. Stiereballe of een koeieoog ofzo.

• 12 Juni 2004 - 12:32

Chéllé:

damien, k moet tot tien uur werke, k weeni of k nog gaan komme

• 12 Juni 2004 - 13:24

Na hoor'k a klappe.

• 12 Juni 2004 - 14:16

Flientje:

Ik kan dus spijtig genoeg niet op deze heuglijke gebeurtenis aanwezig zijn, omdat ik nog zwaar moet blokken. :-(
    Maar maak er gezellig feesje van en drinkt er ene op mij!!!

• 12 Juni 2004 - 14:17

Flientje:

En Bracké en Jelle, wees eens wat liever voor elkaar!

• 13 Juni 2004 - 12:53

Chéllé:

Ik denk da den Bracke echt ni zo'n boeiend leven heeft, en mij hier proberen te pesten is het enige leuke in zijn leven. Bij deze laat ik hem gewoon doen uit medelijden

• 14 Juni 2004 - 10:21

Mazzel:

Koopt allemaal maar al pillekes om rustig te blijven want de waanzinnige foto's van den BBQ van den dré komen deraan.

en ik heb ook is gehoord da een of anderen oneverlaat daar martinoburgers heeft gegeten dus past maar al wa op.

Einde berichtgeving.

• 14 Juni 2004 - 13:55

Gonzo:

pensen of martinoburgers hebben geen geheimen meer voor mij JOOOOOENGE
    pluma casual crew
    en as ge ni oppast dan kom ik op uw klink kakke.
    en evenlyne, wij komen zeker crashen den 24 saluut

• 14 Juni 2004 - 14:32

Bracké:

Chéllé, inderdaad lachen met uw is één van de leuke dingen uit mijn leven, en bedankt dat ge mij laat doen.Wat zoude anders doen om mij tegen te houden vraag ik mij ook af.Maar het meest hillarische van al vind ik uw opmerking over mijn eventueel "niet boeiend leven".De opmerking op zichzelf isnie zo fantastisch, maar dat die juist van u moet komen vind ik fantastisch grappig, ik heb al tranen met tuiten gelachen.

• 15 Juni 2004 - 02:29

Bracké:

Chéllé, ik denk da we er best mee stoppen want dit begint uit de hand te lopen vind ik.Dus bij deze doe ik een aanzoek om de strijdbijl te begraven.

• 15 Juni 2004 - 11:57

Jonges en meisjes
    ik moet zaterdag na een harde revalidatie mijn comeback maken in kaddish dus al wie zijn beendergestel nog eens wil losgooien op leuke deuntjes en een pot gerstenat wil verorberen komt maar af

En bracké ik zeg het spreekt me de jelle af op een parking om te verbroederen , das het beste

Grtz

• 16 Juni 2004 - 10:58

Chéllé:

Ja, maar dan wel op een donkere parking, zodat ge zijn haar ni ziet. Anders ga ik al op voorhand lopen.

• 16 Juni 2004 - 10:59

ok, cava, ik stop derme

• 16 Juni 2004 - 12:22

Mazzel:

Eindelijk na een jarenlange ellendiga strijd is er VREDE

• 16 Juni 2004 - 14:25

Chéllé:

Er komen betere tijden aan voor de site!!
    ps: den bracké ging mij trakteren voor alle emotionele schade die ik heb opgelopen. deze gebeurtenis gaat plaatsvinden op 16-6-2004
    om 23 uur

• 16 Juni 2004 - 14:35

Allright
    Everything is gonna be allright

• 16 Juni 2004 - 14:35

Sil:

Allo? Ik snap et hiere nog ni zo goed maar alles komt in orde. Staan der iere alleen maar foto's op van den laatste BBQ??? Jaja tzen lappe...

Joe.

• 16 Juni 2004 - 14:39

dag silke pilke

• 16 Juni 2004 - 15:15

Leider Van T Buurtcomité:

kunde gene schonere foto's van de Sam ier zetten mazzel, ik weet da ge de sam voor mij afstotelijk wilt maken zodat ik geen gemeenschap meer met em heb.... maar dan zult ge hardere middelen moeten gebruiken... de foto vergroten en boven mijn bed hangen ofzo. Of dien foto van den ben zijn achterste laten morfen in dien van de sam.... zie ik geef u al ideeën, suprise me. Trouwens nog ene keer joengeuh en kzal is imponant worden ( want als we me kim lachen moet ik mee doen hé )

• 16 Juni 2004 - 19:31

Loverke:

ik denk da die kont van den ben verdacht veel op die van de gonzo trekt....
    goed idee zo met een fleske. mmmmmm fleske ggggrggggrjhhhgrgr

• 16 Juni 2004 - 19:32

Gonzo:

pimmeke, zijde gij zijt daar precies goe aant chillen op dien bbq, joenge ni zo veel joenge zeggen

• 16 Juni 2004 - 22:15

Cowboy Henk:

Hmm... Ik betwijfel het ook hoor! Na vele onderzoeken ben ik tot de constatatie gekomen dat de behaarde poep op de foto niet tot de jongste der Vandergooten behoord, maar wel van iemand anders is.(ja, de nicholas hoort bij de verdachten). Pimmeke, u heb ik van de verdachtenlijst geschrapt omdat ik na lang nadenken toch niet van u zou verwachten zoveel haar op uw billekens te hebben groeien. Speurder Damien met als opdracht: van wie is de blote kont?!?

• 17 Juni 2004 - 00:13

Chéllé:

Eindelijk is familie op deze behoorlijke site. Bij deze HOI SIL! Amai amai, zoveel volk inees terug? Heeft iedereen inees terug het knopke gevonne om uwe computer op te zette? Cava, keep up the good work.
    En the ugly hairy butt is echt wel ni van den Ben denk ik, want dije kerel op de foto heeft een veel te sjieke horloge aan :)

• 17 Juni 2004 - 11:18

Sil:

Seg, wa ist verschil tusse ping-pong en tafeltennis? We kunnen et misschien is aan den Bob vragen. Poep Poep. Ni op de keuken tafel maar in mijn poep.

• 17 Juni 2004 - 11:29

en bob (den blauwe dus)
    da is eigelijk wel ne speciale ze sil da is een soort orakel da aan iedereen vragen stelt en inees het antwoord geeft , en as ge chance hebt dan komt em is bij u aan de tafel zitten om u te verlichten met massa's kennis en wijsheid , leve den bob
    En sil as ge da echt wilt dan zal kik u wel poepen in u poep op de keukentafel hoor , ik vraag 500€ per uur .
    Of vraag het aan den blauwe dien kan inees antwoorden ofdatem het goe ga doen.

grtz mazzel

• 17 Juni 2004 - 11:49

aan alleman en vrouw
    die zen langs geweest en der mee vor hebben gezorcgt da den hof ne vorte rokende schimmelberch is geworden

BEDANKT ik vind het ook plezant just een paar te varkensstaarten te wijnig varkenssmoelen waren der wel genoeg een stuk of 25 (mopje hihihi)
    (de rekening volcht nog wel)

• 17 Juni 2004 - 11:51

Dre Pistole:

der site een paaar speeling fautjes ind vooriche berricght.

• 17 Juni 2004 - 12:45

Chéllé:

Booob den blauwe, kunne wij zagen?
    Boooob den blauwe, nou en of!

• 17 Juni 2004 - 13:25

HAHA goeike jelle

• 17 Juni 2004 - 14:04

Pimmike:

nicholas joenge! ik was nie aant chille ik was aant 'relaxe'. en seg, welke kleur zijde gij nu weeral? en voor de fans: vrijdag in den trol komt de befaamde Rubbidin nog is spingen in den trol. allen daarheen!!!

• 18 Juni 2004 - 09:07

De Gebuisde Tan:

seg pimmeke, gade in plaats van 40-jarige, russen versieren ofwa? ik geef u een pintje asset lukt, en ik geeft u een officeel brevet als ge den bob den blauwe kunt versieren zonder da em als zen seksuele daden ooit verteld of fuck you naar u doe! En ik wil de freddie nu eindelijk eens zien dansen!!!!! En GEEN sigarette meer in de verkeerde vuilnisbakken PIMMEKE

• 18 Juni 2004 - 09:10

Speurder De Blauwen Bob:

ps: mazzel heeft horloge als op poep-foto! ik ben ier dus wel ff den beste speurder dank u

• 18 Juni 2004 - 10:51

Chéllé:

Kim pakt anders 40-jarige Russen die Bob noemen. Dan krijgt ge van mij wel ne gratis porto of zo.

• 18 Juni 2004 - 11:27

Scatman John:

piepapapadopo papapadopo, piepapapadopo papapadopo,
    scatmanablodllldldlduejelmdldmsjamdadodod

I'm the Scatman
    I'm the Scatman
    Everybody stutters one way or the other
    So check out my message to you.
    As a matter of fact don't let nothin' hold you back.
    If the Scatman can do it so can you.
    Everybody's sayin' that the Scatman stutters
    But doesn't ever stutter when he sings.
    But what you don't know I'm gonna tell you right now
    That the stutter and the scat is the same thing.
    Yo I'm the Scatman.
    Where's the Scatman ? I'm the Scatman.

peace out, to all the vicrams i love you all.
    keep the SCAT alive...

• 18 Juni 2004 - 13:19

Het Betweterke:

Speurder de blauwen Bob. Zie nog is goe nor die poep foto. Alleen als de mazzel nog rap in een ander broek is gespronge is a oplossing just.

• 18 Juni 2004 - 18:10

Mazzel:

Idd en jongens toch ik heb helemaal ni zon vettige harige yeti reet ik heb een schoon egaal poepeke waar menig mens jarloers op is.Leve Dove
    grtz mazzel

• 18 Juni 2004 - 19:27

bbq int stat jipie

• 19 Juni 2004 - 10:40

Gianni:

joe de vicrams
    ik zie da in choten city alles normaal verloopt .
    hier op ibiza ook alles nog ok .
    maar soms heb ik het vermoeden da ze alcohol in mijn pintjes doen
    maar zeker ben ik der nog ni van maar ik ben het aant onderzoeken .
    die dekselse spanjaarden toch he.
    bro das mijne gelen t-shirt

• 19 Juni 2004 - 10:58

Mazzel:

Da doe die aan omda die u mist

• 19 Juni 2004 - 11:48

Sil:

Volgens mij is da idd van de mazzel.. Die horloge doet het wel! Maar peopertjes tot de volgende he. En denk eens aan uw lerende mede mens!! Toedeloe

• 19 Juni 2004 - 12:40

Chéllé:

de kont heeft zich bekend gemaakt.
    Het is niemand minder da.... nikolet!
    tadaaa

• 19 Juni 2004 - 12:49

Pimmeke:

joenges,joenges,joenges, natuurlijk is da de kont van de nicholas. efkes dacht ik nog dat freddy den dansgod was,maar niets is minder waar.bij deze is dit misterie opgelost. nu de volgende kwisvraag: waar is rubbidin de vallende rus?

• 19 Juni 2004 - 14:24

Mazzel:

Ha dan wetek dien treedt op met andere russen op het volksdansfestival onder de formatie , de zatte vallende russen die wel heel hoog kunne springen maar niet kunnen neerkomen.

En daarna treedt naart schijnt een of anderen dansgod op ze noemen hem freddy of zoiet.

En dan treedt den piedrovitsjos hombritsjos op.

• 19 Juni 2004 - 16:22

Stiekemerdje:

hartje fré

• 20 Juni 2004 - 11:20

Dre:

pimmeke komt in de buurt van de het antwoord van de vvraag wie is de mooner

• 21 Juni 2004 - 14:57

Chéllé:

da is gewoon den nikolet. Trouwens hoe zittet me het buurtactiecomité?
    Wanneer gaan we der is tegoei aan beginnen?

• 21 Juni 2004 - 15:05

ZaPhRoN:

waddisda allemaal over het buurtactiecomité? Ik weet daar niks van! Zoals ge weet moet ge voor al de acties die ge onderneemt een schriftelijke toelating hebben van mij!

• 21 Juni 2004 - 15:21

Mazzel:

Chelle we beginnen der een van de aan ik moet eerst een slot vinden en dan moet de nikolet diarre hebben om der tegen te kakken

• 21 Juni 2004 - 17:12

Scatman Mazzel:

I'm calling out from Scatland
    I'm calling out from Scatman's world.
    If you wanna break free you better listen to me.
    You got to learn how to see in your fantasy.

I'm calling out from Scatland...

Everybody's talkin' something very shockin' just to
    Keep on blockin' what they're feelin' inside but
    Listen to me brother, you just keep on walkin' 'cause
    You and me and sister ain't got nothin' to hide.

Scatman, fat man, black and white and brown man
    Tell me 'bout the colour of your soul.
    If part of your solution isn't ending the pollution
    Then I don't want to hear your stories told.
    I want to welcome you to Scatman's world

I'm calling out from Scatland
    I'm calling out from Scatman's world.
    If you wanna break free you better listen to me.
    You got to learn how to see in your fantasy.

Everybody's born to compete as he chooses
    But how can someone win if winning means that someone loses.
    I sit and see and wonder what it's like to be in touch.
    No wonder all my brothers and my sisters need a crutch.

I want to be a human being not a human doing.
    I couldn't keep that pace up if I tried.
    The source of my intention really isn't crime prevention.
    My intention is prevention of the lie (yeah)
    Welcome to the Scatman's world

• 21 Juni 2004 - 17:22

Mazzel:

Oke dus den eerste die mij kan zeggen hoe den john is doodgegaan krij een klepke (een biertje dus)

• 21 Juni 2004 - 18:02

Het Betweterke:

John Larkin stierf op 3 december 1999 om 6u30 in zijn huis in Californië on longkanker.

• 21 Juni 2004 - 23:01

Mazzel:

Héhé internet speurwerk das duidelijk.
    Vertel mij u naam en ge krij een klepke

• 22 Juni 2004 - 06:21

Dre Pistole:

der sta hier ne vw polo voor mijn deur kot die is halen enn geef mij is 150 euro

EN RAP EEN BEETJE!!!

• 22 Juni 2004 - 10:56

Ja dre das cava voor 150 € kopek dien

• 22 Juni 2004 - 11:38

verkocht

• 22 Juni 2004 - 18:39

Dansgod En Blue Angel:

den dansgod is gisteren op stouw gegaan en kwam hij daar ineens nen blauwe engel tegen volledig getuned.
    Dus sorry dames den dansgod heeft zen hartje verloren

Hij zal nog wel wat tijd spenderen aan toekomstige goden om hun kwaliteiten bij te schaven want nu den dansgod bezet is kan hij niet meer op elk feestje aanwezig zijn.
    En zal de sfeer zienderogen dalen.
    bleu angel: i love the dansgod

• 22 Juni 2004 - 18:52

Tunerke:

ik heb gehoord da bleu angel een warm carborateurke krijgt v

• 22 Juni 2004 - 18:52

Tunerke:

van de mazzel zenne red devil

• 23 Juni 2004 - 10:25

De Snotaap:

zegge ze allemaal op dieje leeftijd

• 23 Juni 2004 - 17:26

Tunerke:

stay tuned for more tuning tv
    Muriël Kuyps ontdekt de tuningwereld ( en met plezier ). In Tuning TV zie je getunede wagens, blitse babes en reportages over dit nieuwe fenomeen. De rode draad door deze uitzending is tuner mazzel, met zijn sportcar de \"red devil\", waarmee hij meenig cindy\'s en wendy\'s oppikt. Zoals elke week zijn er de vaste items Shop van de week, de eventkalender en De Fox.

• 23 Juni 2004 - 17:27

Supertunerke:

de laatste tunerke was een ander en beter tunerke van die van der voor, effe als memo! KEEP ON TUNING

• 24 Juni 2004 - 11:09

Chelsea:

Hallowkes, ik zen Chelsea van Merksem, kmoest van mijn vriendin is kome zien op deze site want die zee da der wel lekkere kerels ware. En gelijk ee ze. Wete ik zen nog vrijgezel en ik kom zaterdag nor olle braderie, age me mij wilt afspreken ( de gasten dan hé) dan zegdet mor! xxkes en zoentjes aan alle schattige jongens lovie lovie

• 24 Juni 2004 - 12:13

Mazzel:

Ja chelsea zegt mo wer ge woont kind , kom a wel ff oeppikke me mennen getunde VW fox , menne spoiler is zo groot dat precies een dakkoffer is die deroep gelast is.x