Surf's up
Door: Mazzel
10 Juli 2004 | Frankrijk, Parijs
Maar ik zal proberen jullie op de hoogte te houden van onze malle fratsen en avonturen in la france en zo voort.
Doe zo verder jonges goe bezig grtz
VICRAM BOARDING DIVISION aka The fellowship
10 Juli 2004 - 12:56
geen prob mazzel
ps.komdde gij der nog een paar klepkes pakke int sekretariaat
dan zal ik u die gal persoonlijk toespauwen
en JEZZ kzen wer den eerste hier -
10 Juli 2004 - 14:37
Ikhebaltijdgelijkje:
tijgers? die met der witte klak? dan kunde in het centrum voor schrale wit-russische gedumpte hoeren ook tijgers vinden ze! -
10 Juli 2004 - 17:03
Varken:
feest -
10 Juli 2004 - 17:10
Cesar:
If you leave me now, you take away the biggest part of me. Ooooooooeeeeeeeeehhhhhhhh baby please don't go. -
11 Juli 2004 - 02:10
Ik zal jullie missen...
Maar langst den andere kant... ni eigelijk
amuseert older ginter -
11 Juli 2004 - 03:12
Dre:
me wie moet kik nu klepkes gaan pakke????
vetzakke kom is tereug
en rap een beke of ik roep kiioooo -
11 Juli 2004 - 03:13
KKIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOoooo -
11 Juli 2004 - 11:45
Mazzel:
Klepkes trekken kunde nog altijd me hete meisjes op het festival -
11 Juli 2004 - 12:47
Bracké:
Er zat vannacht ne penis in de kap van mijn jas!!! -
11 Juli 2004 - 12:50
Mazzel:
Ja kem het gezien , en ge stak het nu ni bepaald onder stoelen of banken da ge ne penus in u kap had. -
11 Juli 2004 - 13:29
Gonzo:
hadden we allemaal maar een penus in ons kap,
alfresoos voor iedereen.. -
11 Juli 2004 - 18:00
Apo:
iedereen super goeie vakantie toegewenst
Ik zit nu in kreta en het is hier een feest
Alle thuisblijvers krijgen iniedergeval een klein souveniertje van mij
tot volgende week
dikke kus apo -
11 Juli 2004 - 18:25
Maar......
Ik wil oOOOOOOK een souvenierke
BOEHOEHOE
huh
DADA -
11 Juli 2004 - 21:41
apo voor mij 2 presnts want ben nen t(r)offe
en ik wil ook weg kidnapt mij is ofzo
of ga een pint me mij pakken das ook goe
slu en grts
dre den eenzame -
11 Juli 2004 - 23:49
Damientje Vitamientje:
Seg stelleke melancholische depresievelingen. Oe kunde nu eenzaam zijn terwijl het volksdansfestival bezig is? Das toch een hele week feest?!? Maar wat da souvenierke betreft: Ik ben ook nen thuisblijver dus vergeet mij nie apolina! Dikke zoen aan apolina en al de thuisblijvers.
ps: raymond rules! -
12 Juli 2004 - 10:22
Silke:
Seg golle gaat vandaag toch naar de tent hé. Want gistere was der ni zo veel te doen precies. En tis der toch gratis hé want die afzetters me hun 5 euro inkom. Daar moete we vlug een petitie tegen tekenen. En dre?, hebde gistere mijn berichtje nog gekregen? zijde nog naar den trol gegaan? -
12 Juli 2004 - 10:28
Lekkere Pizzzzaaa:
A ge pizza gaat eten kom die dan in de pizza hut kopen (daar aan de GB of Carrefour voor de Fransen onder ons) Of voor mee te nemen. Kom naar daar. En u zult mij zien (met mijn onozel klakske) Alle joe.
Lekkere pizzzzzaaaaaaa -
12 Juli 2004 - 12:18
Dre Pistole:
aan sil nee ik zen nimeer gewest en al die junkfood komt der langs mijn oren uit dus ge zult mij daar waarschijnlijk ni zien. MAAR ik kom wel naar tpark strax
slu en allemaal tot straxxx -
13 Juli 2004 - 11:42
Pimmeke:
mazzel joenhheeee, nie surfe nie surfe, uwe mojo gaat daar volledig de mist met in gaan he. let op men woorden! en aan alle andere wel-surfers: surf's up dudes! -
13 Juli 2004 - 11:54
eej, pimmeke
waar hangde gij tegewoordig uit joeng?
Ik dacht al da gij ontvoerd waart door communistische aliens of zo. kom nog is af hé
13 Juli 2004 - 17:33
Dank U Voor Deze Zomerhits:
breijshna breijsnah joebajoeba jee, joebajobajee joebajoebajobajee
allo alloooo maijha hoooo majiah hiii majia haha
effe sfeer maken hé, met deze donna-hit waar ik op mijn werk alledagen mag naar luisteren....nogmaals breishna breijshna joebajobajéééé
of misschien
this is the casper slide part one, every body klap your hands, klap klap klap your hands -
13 Juli 2004 - 17:37
Pimmeke:
chéllé,joenge, ik zit altijd braaf thuis, maar de zondag kom ik zeker nog is op trolbezoek. xxxxxxxx -
13 Juli 2004 - 18:32
Waaaauuuuuwww Bedankt -
14 Juli 2004 - 06:55
Zo Blij Maar Toch...:
ni content genoeg pimster, komt de vrijdag ook maar is goeiendag zeggen in de tent, dan kunt ge de lekkere langharige griekskes ook is kijke -
14 Juli 2004 - 12:42
Chéllé:
zondag, was da na voor ne vorten troldag, komt vrijdag of zaterdag toch meiske -
14 Juli 2004 - 17:03
Dre Pistole:
komt is allemaal altijd nor den trol -
15 Juli 2004 - 07:59
Pimmeke:
euh,bij deze verklaar ik dus vrijdag noch zaterdag naar schoten te komen,maar zondag. toch bidankt voor de aanbiedingen en het enthousiasme.xx -
15 Juli 2004 - 17:16
Enthousiasme? Waar? -
16 Juli 2004 - 11:13
Dre:
is der nuecht niemant meer tuis?? -
16 Juli 2004 - 12:03
Silke:
wie heeft der op de duistere nacht van woensdag op donderdag een leguber type aan den trol gezien die mijne velo heeft gepikt. Twas zone gele-blauwe gespoten. Of a ge die ergens in een beek zie, vertel het me dan in alle rust en kalmte. Beloning voor vinder! Of als der nog iemand thuis ne velo van zijn zus heeft staan die kik kan over kopen laat het me weten. Ik voel me zo nutteloos zonder velo. Merci. -
17 Juli 2004 - 12:33
Chéllé:
Silke, ge zijt ook nutteloos zonder velo.
vroeger kon je je nut nog bewijzen door iemand achterop te laten zitten, nu is ook dzat niet meer mogelijk. -
17 Juli 2004 - 15:56
GROETJES VAN DE NOZEMS UIT SPANJE HIHIHIHI
Alle kgaan nu verder naar blote tetten kijken aant strand
en ps de nico is ook ne poot want dien he gistre toen ik zat was op mij gespronge en zenne piet op mij gedrukt en de fre lust gere varkensoren
hihihihiihihihihihixxx -
19 Juli 2004 - 11:18
jah... -
20 Juli 2004 - 07:19
Imoen:
PANIEK! Den trol wordt ingenome door papegaaie en 't stad door witte russe in rare pakskes! Waar gaaget toch henne me deze wereld?
En Mazzel... ZUCHT strand, ZUCHT blote tette, ZUCHT gedrukt piete. Kwil terug nor Frankrijk! -
20 Juli 2004 - 13:19
Paniek? Waar? -
20 Juli 2004 - 13:25
Bracké:
Stond gisteren op den beiaard en kwam daar Baron Delwaide(havenschepen van Antwerpen) tegen en geintreseerd als ik ben vroeg ik hoe het ging met de vooruitgang van de Antwerpse haven.Zijn antwoord was uiterst ludiek "This is paradise, I'm tellin' ya. This town like a great big pussy jus' waitin' to get fucked." -
20 Juli 2004 - 14:55
Imoen:
oooh en ik heb dien ni gezien! Dedju! kwas wss te hard in paniek. -
21 Juli 2004 - 10:17
Gonzo 3:
eeps mensen, ge wettet misschien of gewettet ni, maar wij zitten nu op het eiland van bora bora, blote madammen, alles kan niks moet, IBIZA. het was te slecht weer aan den atlantische kust dus zijn we beginnen rijden en hebben we op 1 dag twee verschillende zeeen gezien: nu hier in ibiza hebbik mijnen bro noggis gezien en het is hier goe gearrangeerd op da resort hier. veel gratis zuip en eten, wel een bikke spijtig da da hier een soort geziinnekesplaats is maar vanaf de mazzel een bikke beter is van zijn keelontsteking dan gaan we wel een serieus stapke zetten me dunkt. vr de rest alleen relaxen eten en drinken.
cheers mates -
21 Juli 2004 - 10:20
Gonzo:
en kim ge had gelijk de mazzel heeft is geprobeerd te surfen en hij heeft de nieuwe lizard style surfing technique uitgevonden. onderhoudend om naar te kijken maar weinig efficient -
21 Juli 2004 - 13:26
Chéllé:
in schoten, belgie is het ook heel leuk...
T is hier alleen een tikkeltje minder subtropisch dan ginter, mor ik heb van mijn moeke geleert da ge nooit ne put moogt graven voor een paard da ge ni in de bek kijkt. dus ik ben tevreden -
22 Juli 2004 - 19:10
Mazzel:
Jajaja alles goe hiere in ibiza zulle goe wederkes veel boten enzo en zalige waves in alle geval kim terien laadt u gsm op en kwil groeten doen aan alle vriendjes ik mis olle wel zulle ,
en iedereen braaf zijn of ik bel den duivel en dan koñt dien snachts in olle -
22 Juli 2004 - 19:11
warme bedjes overgeven.
Grtz from the fellowship of the
surf in sunshine ibiza where the grass is green and the girls are pretty. -
22 Juli 2004 - 19:12
en iedereen braaf zijn of ik bel den duivel en dan koñt dien snachts in olle -
22 Juli 2004 - 19:24
Rocho:
Ja tis hier goe op da eiland ik we hebbe vandaag zelf ge surft op de middelandse zee ni te doen ale kgaan is zien welke coctail dak in men klote gaan slage -
23 Juli 2004 - 06:29
Dre Pistole:
jow vetige wijven waar ter wereld hou die vacantie praat is voor uzelf ik word daar een beke depri van als ik hier in de regen daar aan denk zegt is da het keislecht is da ge u ni amuzeert der aleen lelijke blubberwijve van 125762kilo liggen en der geen golfke te bespeuren is in da plonsbaddeke aan jullie kakkerlakken hotel
dank bij voorbaad
tog een paar groeten
van de op de vaartsurfenden beachboy
let the sunshine in !!! -
23 Juli 2004 - 07:07
Nikkie:
Dag mannekes, ik hoor da het daar allemaal heel tof is me de golve en de vrouwe, ma had niks anders verwacht! Amuseerd olle daar nog maar eel goe, Mazzel pas wa op me u poep asheblief en Nicholas zie is naar uwe mail ja, ale x -
23 Juli 2004 - 07:49
Pimmeke:
bougieke!! laat ze maar zagen over hun 'surf'verhalen. zullen wij ons wel crimineel zat zuipen in den trol,met veel alfrézos met parasollekes in. maar geen kaartspellekes niemeer aub,want da ga mijn verstand te buite!
en mazzel, ik laad dien op maar die valt terug uit altijd. volgens mij ist boecht van den aldi. -
23 Juli 2004 - 10:04
Pimmeke:
bericht aan damientje alias koning van schoten: komt vanavond is naar den trol dan kan ik da ding eindelijk is meebrengen hé! -
23 Juli 2004 - 13:01
Chéllé:
Den damien koning van schoten?
Dije wet de weg van hem thuis tot den delees nog ni, en da noemt zich koning van schoten.
(chéllé for president)
aja, en t schijnt da er een paar menskens op vakantie zen aan de kust of zoiet. Amuseer olle hé.
En kimmeke, na 2 uur proberen, moest da kaartspelleke nu toch wel lukken hé?
23 Juli 2004 - 14:40
Slons:
Aan alle vriendjes die nog in schoten: wie heeft er zin om vanavond naar café d'anvers te gaan? Het wordt weer een feesje zene. Sloerie, gij zult toch ook van de partij zijn zeker?!!! -
23 Juli 2004 - 17:24
Sloerie:
euhm,slons ik ga in ieder geval 1st naar den trol en dan zienek nog wel. heb wel goesting,maar dan wel met de fiets of met de bus. -
24 Juli 2004 - 09:55
Damientje Vitamientje:
Bericht aan Chéllé: As ge der nie mee eens zijt dat ik koning van schoten ben, dan laat ik u executeren wegens politieke oneensheden. Trouwens ik weet de weg naar den delees wel, maar 't is misschien de kortste nie... Gij haalt al een kaart boven as ge van bij u thuis naar den trol moet.
Bericht aan pimmetje: Kheb uwe GSM nog. uw vader eeft mij vanmorgen wakkergebeld (grmblll) godverdoeme... Aja, gade vanavond naar den trol? Zoja neem dan da ding mee. -
24 Juli 2004 - 12:48
Chéllé:
Euh, damien, den trol is mijn thuis, dus ik moet de weg dernaartoe ni vinden. -
24 Juli 2004 - 13:10
Dre Pistole:
hierbij benoem ik mij tot minister van alkool en feestgelegenheden.
mijn eerste taak zal eruit bestaan de prijs van 1 pint(pinke,pils,klepke,enz.)naar beneden te halen tot 1euro. hiervoor gaan we de karl bedrijgen met het verwijderen van zijne pik.wie doet er mee
???????????????????
ps teraske doen????? -
24 Juli 2004 - 15:33
Imoen:
alkool alkool wij leven op alkool! -
24 Juli 2004 - 15:38
Imoen:
ahja dre, maggek a medewerkster zen? -
25 Juli 2004 - 13:41
tuurlijk wie zedde gij
?? -
25 Juli 2004 - 20:10
Imoen:
wie ben ik? Ewel, bij mijn geboorte hebbe ze mij de naam Neomi gegeve en euhm, khang vaak wa te hange in den trol of op vorte feesjes gelijk technofusion leenek mijn fototoestel uit on gonzo's die da dan in hun broek steke en der foto's van trekke enzo. en na wete wss nog ni wiedak zen. mor op nen dag zulle we elkaar wel is tege het lijf lope en dan drinke we same een klepke of meerdere. als ge na echt ni kunt wachte tot dien dag. neomitje@hotmail.com das mss nog wel iets gemakkelijker. mor na zennek weg want kzit ier al 5 minute van mijnen schonen zondagavond te verspille.
26 Juli 2004 - 05:15
Dre Pistole:
cava ik hep nog wel is zin in nen blinden date die ni kan zien. -
26 Juli 2004 - 05:16
Dre Pistole:
ts. ik zen alleen tuis dus eum misginn derna... -
27 Juli 2004 - 13:07
Chéllé:
den dré hee touch oleeoleeeeee
grappig niefs, de peter vdb is vader geworre van nen tweeling. ochareme die mannekes -
27 Juli 2004 - 19:01
Liez:
zware stuikfeestjes bij den dré!! muhaaaa!! meerrr van dat -
27 Juli 2004 - 19:34
Eveline En Apolina:
wazige feestjes in schoten! haha
we zijn nieuwe oorden aan het ontdekken zoals de zoo. Heel fijn heel veel wespen en andere diersoorten. zoals je waarsch al wel wist
bracke om efkes terug te komen op u grapke over de haven HAHA heel grappig hoor meer van da nie verzwakken.
dikke wazige kussen van ons hier schoten
ps jullie zijn de lekkere coctails van den jon aan het missen hihi -
27 Juli 2004 - 19:42
Later Op De Avond Eve En Apo:
het verschilt eigenlijk niet zoveel in tijd met ons ander berichtje maar toch
hihihihihihihi...
een klein mopje van den dre
Een slechte mens ging dood
hij moest dus naar de hel
jammer ja
omdat hij toch niet zo slecht was mocht hij tussen 3 deuren kiezen.
hij deed de eerste deur open en zag daar allemaal mensen op hun hoofd staan op de parket.
Dat vond hij niet zo fijn dus ging hij naar de volgende deur. Daar zag hij allemaal mensen op hun hoofd staan op het tapijt. Dit vond hij ook niet tof dus deed hij de derde deur open.
Daar zag hij allemaal mensen in de stront staan en een koffieje drinken. Hij dacht eens diep na en zei ik kan beter een koffietje drinken dan op mijne kop staan.
Uiteindelijk besluit hij in de derde deur te gaan wonen en krijgt een koffietje aangeboden.
Bij het eerste nipje hoort hij de baas zeggen; Gedaan met de koffiepauze mannen! Draai jullie om!
Copywright DRE
HIHIHIHIHIHIHIHIHi -
28 Juli 2004 - 09:12
Bracké:
Da was hellemaal geen grapje. Kan ik toch niet aan doen dat Baron Delwaide aan den toog vettige praat wil verkopen tegen mij, en dan nog terwijl den beiaard speelt. -
29 Juli 2004 - 14:26
SHIT, DA IS HIER SAAI!!! -
30 Juli 2004 - 10:24
Jaaaaaaajaaaaaaaajaaaaaaa
maar nuhuuu zijn wij terug dus zal het onzingehalte hier een mooie stijging maken van 66% EN DIT ALLEMAAL
op een diet van rooie wijn , klapsigaren en rauwe vogels. -
30 Juli 2004 - 11:00
Dre Pistole:
joiw mazzel goe da ge terug ze
maar tis wel een dieet van
bessensap klapsigaren en rauwe vogels
niet met rode wijn das alleen als we verjaren
en daarvoor moeten we nog een maantje wachten
dog dog tot de maandag ofzo ik vertrek nu naar sfinks
slu en welkom -
Lizardo:
I SSSSSSSSSSSURF THE WAVESSSS, IM THE LIZARDO, AND I KNOW THE RONNY -
30 Juli 2004 - 12:42
Chéllé:
Ik ga efkes een gedichtje opdragen ter ere van het 100 jarig bestaan van de roltrap.
De roltrap is mijn beste vriend.
Dat vind toch ieder kind.
Maar als een kindje bleit,
Is het door de roltrap
zijn been kwijt. -
30 Juli 2004 - 12:45
The Real Lizardo:
do not make fun with the power of the lizardo style or you will never walk your board like a real surfing reptile. -
30 Juli 2004 - 12:52
Neomi:
Die kinnekes bleire omda kik ze van de roltap hem afgesmete omda ze al ont bleire ware. Vwola! -
30 Juli 2004 - 16:36
Lies:
Dré, kem een nieuw dieet gevonne zenne, der gade nog honderd jaar me mee!
we moeten daar nog eens een zinnige conversatie over voeren int secretariaat! -
31 Juli 2004 - 08:44
SHIIIIIIIIIIIIIIIIT -
31 Juli 2004 - 12:02
Chéllé:
T word hier nog gezellig -
31 Juli 2004 - 12:17
Neomi:
Ahja? -
31 Juli 2004 - 12:28
Stiekemertje:
hartje fré -
31 Juli 2004 - 12:35
Tanja Maertens:
Dag jongelui, er is een actie gestart om knapste naakte man van de provincie antwerpen te zoeken. Trek snel even een foto van jezelf in adamskostuum en stuur het vanaf maandag op naar het volgende adress:
Tanja Maertens
Waterlozestraat 2
3670 Meeuwen-gruitrode
België
Gelieve bij de foto ene kleine anekdote van jezelf er bij te schrijven, sexy poses zijn zeer gewilt! We sturen zeker een briefje terug van wat we van je vonden.
groetjes Tanja van de actie Naakt in Antwerpen -
31 Juli 2004 - 14:56
Nee gij ze dood -
01 Augustus 2004 - 10:57
Gezocht: De Ongelukkige Man:
Vrijdag avond werd rond 24.00 een wenende man gesingaleerd in "De Ridder Walter Van Haverlaan" ter hoogt van nummer 240. Is er iemand die kan helpen of informatie kan verschaffen over deze persoon, laat het dan op deze site weten. -
01 Augustus 2004 - 18:30
Snitch, De Anoniemen Typgever:
betreffende de oorzaak van de huilbui die de brave man die nacht moest doorstaan kan ik jullie nog een kleine typ geven..
naart schijnt wist deze man niet of hij moest wenen of lachen, na het zien van een van de wonderen der natuur.
verdere info volgt -
01 Augustus 2004 - 18:53
STOP STOP STOP:
We moeten er over stoppen, dit hoofdstuk sluiten we gewoon af en er wordt niet meer over gepraat. -
04 Augustus 2004 - 01:42
Chéllé:
Ik vind het boehoe dat ik geen bloempjes krijg v an den dré.
ik ben een beetje onthutst ende droef -
04 Augustus 2004 - 09:14
Mazzel:
Maar ik kweek wel rode rozen met zwarte randen voor u zenne. -
04 Augustus 2004 - 10:17
Chéllé:
van u moet ik niks hebbe, want die rozen groeien waarschijnlijk op ne vorte schimmeberg in u kamer. -
04 Augustus 2004 - 15:07
Bracké:
Ze vinden mij wel ne lieve. -
04 Augustus 2004 - 15:23
Kzalt onthouden -
04 Augustus 2004 - 15:54
Dre Pistole:
kzal voor u ook eens een bloempje plukken zenne. -
04 Augustus 2004 - 16:13
Pimmeke:
ik zeg altijd maar,as ger veur sta,stader nie achter -
04 Augustus 2004 - 17:31
Bracké:
Beter één vogel in de hand, dan geen hand. -
04 Augustus 2004 - 18:14
Mazzel:
Kzeg altijd maar as ge ni drinkt
Dan droogde uit -
04 Augustus 2004 - 18:40
Pimmeke:
nog éne om af te sluiten: kzeg altijd,as er zand is dan schuur het -
05 Augustus 2004 - 11:16
Fever Chill Beach:
Vrijdag 6 Augustus
Zaal Stuurboord
Veel drank, veel MILF, weinig normbesef -
05 Augustus 2004 - 11:31
soms zeg ik ook wellis
ast me de benen openligt moetet beffen -
05 Augustus 2004 - 12:32
Mazzel:
Kdurf soms op een of ander gepast moment de volgende uitspraak wel eens te verwoorden.
Als het pels hé , mokt der dan ne frak van.
Bedankt -
05 Augustus 2004 - 13:27
Fever:
www.fever.be -> vorte schimmelberg -
05 Augustus 2004 - 14:56
Morgen gaan we naar fever!!!
Morgen gaan we naar fever!!! -
05 Augustus 2004 - 16:13
Mazzel:
Bracké as ge morgen fever hebt steekt dan nu maar al ne suppo in u gat -
06 Augustus 2004 - 11:16
Eveline:
Pimmeke, wa heb ik gezegd. Als ge mijn zinneke gebruikt gelieve copyright te vermelden. Stoem veertje ;-)