Fiesta Fiesta Ibisa
Door: Mazzel
13 November 2004 | België, Brussel
Nog eens bedankt aan alle mensen die percé wouen tappen en al degene die mee hebben geholpen of hebben gekeken naar de helpers ;)
Als er ideen of suggesties zijn voor de volgende da mag je altijd laten weten.
Ik heb me den dre zowa plannen voor de volgende kleine met als thema mytische figuren en voor de volgende groten dachtek persoonlijk aan ne goeie Zunday's maar als er nog beter ideen zijn let me know.
Ik vind ook nog dat er volgende keer wel eens een beetje meer mag gezopen worden hoor alle ik bedoel 'maar' 40 bakken ge stelt mij wel teleur vriendschappen , da zuip kik me mijnen nonkel frans op as we nen dag aan kanaal dessel turnhout zitten te vissen.
1 :En nog nen oproep aan de nozem dien nen bak pils hé gepikt = geef dien terug , en assem op is da hopek da ge der zat van waart.
2 :Nog nen oproep aan de nozem dien die banden in de lokalen heeft platgestoken = vinde da na plezant
3 : Nog nen oproep aan de vechters = wacht is op mij verdekke en ge moest op dien zenne rug stampen zei de gonzo
4 : Nog nen oproep aan baseballbat girl = kapoentje
5 : Nog nen oproep aan de politie van schoten = ik hoop da ge volgende keer nimeer moet komen.
En aan het promoteam : ik vond het heel lekker
En bracké ik denk dat ik uit naam van iedereen spreek als ik zeg : We waren blij da ge ergens op't scheld dreef.
13 November 2004 - 18:27
Dre:
ik zij toen
tis waar wa de papa zegt. -
13 November 2004 - 19:25
Silke:
Kwil olle nog is efe proficiat wensen voor het grave feesje. En wa de mama zegt ook. En blijve gibberen. Jelle ik was naart stad naar petrol. Daar was ook goei muziek en lekkere drank. Swat. Toedels -
13 November 2004 - 19:53
Sambas:
manne merci voor mijn pet terugtevinden. Aan alle opruimersnen dikke merci, zonder mijn pet zou kik me al lang onder nen trein hemme gegoeit.
Ja kweetet, de mazzel wil dieje klootzak die die pet heeft terug gevonden nooit nimmer zien.
But i love him -
13 November 2004 - 20:05
Mazzel:
Ik hep geoort da fistafiesta voor apekes isdie in bomen klimme en smoren en tshirtekes aan eppe me spank me derop getrukt da vinnekikke wel grappig -
13 November 2004 - 23:24
Black Magic:
den bracke is precies geliefd -
14 November 2004 - 11:02
Nomi = Seut:
Da meiske op de foto is Shana, die had trouwes ook die baseballbat vast. :p Kweet alleen ni ofdak na haren naam just schrijf of ni mor soit. -
14 November 2004 - 12:51
Mazzel:
Goeike black magic ik lig hier al te lachen op de grond -
14 November 2004 - 12:53
Black Magic:
i love bracké, i love bracké, i love bracké
hij is het meest geliefd door mij -
14 November 2004 - 13:01
Black Magic:
Bracké stop is met mijne naam te gebruike. of anders anders zal ik de vicram crew is op u afsturen -
14 November 2004 - 13:58
Silke:
Ik wil meer van die keltische avonden in den trol!!! -
14 November 2004 - 13:59
Silke:
maar de muziek liefst wa harder. -
14 November 2004 - 14:06
Silke:
ik bedoel dus in de kaddish hé, en ni in den trol. Maar tis misschien wel een goei idee. -
14 November 2004 - 14:40
Mazzel:
Ik wil gewoon meer kelten in de kaddish en minder gabberkes. -
14 November 2004 - 14:57
Den Benny AKA (dat Kan Ik Niet Zegge):
Mazzel ge moet oepassen volgens mijn bronnen ent zijn er goei wilt den Bracké ne staatsgreep plegen en u van den troon stoten samen met zijne "rivaal" de chelle en hij wilt dan de vicram 1 laten worre met de Zaphron crew. dus past maar oep als ge die nog is zie den bracke of de chellé -
14 November 2004 - 14:59
Chéllé:
ook een koppel vikings, tsaren en tsjetsjenen in't vervolg alstublieft
zeg zwarte magie, vind u ne stoemme omda gij uwe naam ni verteld tegen ons
misschien is da omda gij ne kei lelijke naam hebt?
we zulle u ni uitlachen , belooft. -
14 November 2004 - 15:03
Den Benny AKA (dat Kan Ik Niet Zegge):
ok de Chellé heeft er nix mee te maken het ga alleen om dien bracké -
14 November 2004 - 15:11
Chéllé:
en zeg, stop is me den bracké te pesten, ik kom der goe me overeen (op 1 puntje toch) -
14 November 2004 - 15:20
vicram same me zaphron??
NOOIT zal dat plaatsvinden, en trouwens iedereen weet da ik ne trouwe vicram ben, en den bracké euh, één van de 3 zaphrons -
14 November 2004 - 15:32
Den Benny AKA (dat Kan Ik Niet Zegge:
chellé ik heb gezegd derna da ge er nix mee te maken had -
14 November 2004 - 15:52
Mazzel:
Benny da zienek ni gebeuren zenne , kdenk ni echt da de bracké een me mij wilt worden.
Trouwens zaphrons , mooie site -
14 November 2004 - 16:00
Den Benny AKA (dat Kan Ik Niet Zegge:
wat is de website van den trol of hebbe die dat ni? -
14 November 2004 - 16:04
Den Benny AKA (dat Kan Ik Niet Zegge:
dat ga hier rap merici -
14 November 2004 - 17:15
Chéllé:
HAHAAAA damien als ge nog is iet wil probere na te doen, doe het dan goe hé. want die site van u marcheert nitte. hihi
The way of the zaphron is the way of the loser, zoals ze in het oude china soms nog zegge -
14 November 2004 - 17:36
Mazzel:
Jawel ze hun site macheert wel ma ge moet em ff overtypen want de link werkt ni , hij is wel lachen vind ik persoonlijk , goei fotos -
14 November 2004 - 20:23
Vitamientje:
De links werken precies nie zo goed op de vicramsite. ff copy & paste -
15 November 2004 - 13:22
Dre ?:
ni doen tis tog ni de moeite. -
15 November 2004 - 16:25
goe gezegt -
15 November 2004 - 16:31
aan alle vicrammers:
ADOPTEER NU U EIGEN ZAPHRONNEKE
want die kansarme kindjes verdienen ook de vreugde die wij hebben.
stort elke maand 10€ op rek.nr. 001-542349-34 en vermeld erbij welk zaphronneke ge wilt adopteren -
15 November 2004 - 17:07
Het Vicrammetje Sil:
awoeoeoeo de zaphron site!!! Lang leve de vicram Site!!! -
15 November 2004 - 17:12
Een Rijke Vicram:
Ik wil wel een zaphronneke adopteren maar ik vin 10 euro net iets te veel. Want tis niet dat ge der veel van terug krijgt hé! -
15 November 2004 - 17:26
ik wil de ook wel 1 tje
maar dan zijn ze bijna op denk ik??
das wel spijtig wil er iemant samenleggen??? -
15 November 2004 - 17:37
Mazzel:
Misschien kunnen we ze wel naar een ander land ofzo sturen en ze daar laten werken?
Kbedoel zelfs een zaphron moet toch dat beetje hersens hebben om bieten te planten en coka bloemen te plukken?
En als echt niemand ze wil dan laten we ze hun eigen feestje organiseren , dan zien we ze erna wel zitten onder de ijzeren brug.
ONE LOVE
VICRAM LOVE -
15 November 2004 - 17:41
ChULLEBus:
Ej de manne op zaphron zijn kiwi's -
15 November 2004 - 17:41
Joris:
Ik vind dien Zaphron dondeesta precies toch grappiger -
15 November 2004 - 18:04
joris wie? -
15 November 2004 - 18:40
Mazzel:
Wet der na eigelijk iemand wie die griet op die fotos is ? -
15 November 2004 - 18:43
Daminus:
Ja da is toch shanna, zeker -
15 November 2004 - 18:46
BIJ DE FOto wie is dees ??? is da shanna ??? -
15 November 2004 - 18:55
Mazzel:
Inderdaad damien herder der zaphrons het is shanna ik had ze bijna niet herkend zo met dat brilletje maar na onderzoek van de door jou gestuurde 2de foto ben ik er inderdaad zeker van dat het een van onze lieftallige vicramschatjes is -
15 November 2004 - 19:38
Daminus:
Heel lieftallig was ze toch niet hé, in de late uurtjes... -
15 November 2004 - 20:03
Dre Le Fou:
was da die me die bbat?? -
15 November 2004 - 20:13
Gonzo:
verdikkeme, had ik maar een patent genomen op die waarbenjij.nu sites. voor elke reactie op de afgeleide sites nen halve euro. mannekes ge zou moeten stuiken.
i'm the trend and i chose whenever i want to set. En die vicram zaffron bulshit oorlog is nutteloos. iedereen weet dat zaffron nooit zou hebben ontstaan als vicram niet eerst onze schotense harten had vervuld met vreugdige genialiteit en waanzinnige feestjes.
zaffron, tegen de stroom in peddelen wordt vermoeiend geloof me nu. -
15 November 2004 - 20:18
Caca:
krachtig gezegd gonzo meer van da
open straks een geloofme.nu site dan ben je weer origineel!!! -
15 November 2004 - 20:25
Nomi:
Zeg mazzel, als kik gistere zeg da da Shanna is op die foto, dan is da toch wel shanna eh, moete da ni NOG is vrage eh!Kiek! En ze was inderdaad nimmer zo lief nort einde toe. Ze wilde zelfs mense pijn doen enzo. :| -
15 November 2004 - 20:32
Gonzo:
caca...wa bedoelde me geloofmij.nu verklaar u nader. en mannekes stopt is over shanna, tis een tof meiske en iedereen kan tot het uiterste gedreven worden he.
en ik vind da alle zaffronners hier op deze site nikske nimmer te zoeken hebben. blijft maar op dien andere die is toch gedoemd om te mislukken.. (histerisch gelach) -
15 November 2004 - 21:41
De Clochard:
haha, de Zaphrons wille naar het schijnt Schoten en omstreken gaan veroveren. ist al 1 april ofwat? -
15 November 2004 - 21:45
Bericht 51:
het honderste bericht krijgt een gratis party marginale in zijne hof. -
15 November 2004 - 22:14
en wa als den 100ste na genen hof heeft? -
15 November 2004 - 22:32
Dre Pistole:
dan doede da maar in mijnen hof. -
15 November 2004 - 22:39
New -- Zaphram:
voor allen die gene plaats in deze strijdlustige maatschappij hebben gevonden heb ik nu dé thuisplaats
check at www.zaphram.ikben.hier -
15 November 2004 - 22:41
Sambas:
amai zaphram, da is HET gewoon ik wil lid zijn
zeg wroem moet iedereen nu eigenlijk weten of da shanna is. Percies of da zo een moeilijk onderzoek is. Had gewoon een van mijn 180 foto's gevraagd en ge had het al geweten voor da de bananen groen waren.
maarnee wroem eigenlijk, is da zo belangrijk??
en....
50euro voor zaphrons
de serge gratis -
15 November 2004 - 22:54
Nomi:
sam, zie is da uw 180foto's tot bij mij gerake. Zet die op cd-rom ofzo want kzen int 'geniep' nen site ont make waarda zowel mijn 90foto's als a 180foto's een schoon sfeerbeeld kunne geve van dien ow zo leuken avond. Trouwes kzou al die andere foto's van dien avond ook geire tot bij mij zien gerake.
en leve zaphram! :p -
15 November 2004 - 22:58
Sambas:
kzal die foto's wel is via onze jelle aan u geven alskeraan denk, kheb het voorlopig veel te druk me slapen -
15 November 2004 - 23:01
Nomi:
kzal kik dan wel veel tege de jelle zage, zoda hij mijn gezaag beu wordt en dan tege a begint te zage, zoda gij nimmer kunt slape, zoda ge eve goe die foto's op cd-rom kunt zette en die on jelle kunt meegeve, zoda kik die rap in mijn bezit heb. -
15 November 2004 - 23:04
ann neomi ik hep der ook nog enkele(22) kzal die wel is geven greets -
15 November 2004 - 23:17
Mazzel:
Ja ik vond da precies een sexy griet op die foto maar ik wist niet da da shanna was , ni da die ni sexy is natuurlijk maar ik had ze niet herkent.
Groetjens -
15 November 2004 - 23:50
Bericht62 AKA Bericht 51:
dat is goe pistolet we doen dat dan in die van u . maar alleen als dat een vicram lid is wnnr dat het zone zaphron zot is doen we het in palacio marginale -
16 November 2004 - 13:06
Dre ?:
zeg eens bericht 62 wie ben jij ijgelijk om zomaar festen in mijnen hof te geven misgin mag et wel als ik u ken maak uzelf kenbaar en we zien nog wel. -
16 November 2004 - 15:00
Chéllé:
Waaaaauw, de zaphrons hebbe al 12 volledige reacties (waarvan 8 van vicrams voor hen uit te lachen)
goe bezig mannen, ge ga der nog komme -
16 November 2004 - 15:23
Chéllé:
bereid olle mor al voor op het volgende feestje manne, want ons sil, den jimmy, en ikke geve binnekort een verjaardagsfeestje (waarschijnlijk ook in bloemendaal) dus poets olle levers en zet mor al aspirinnekes en nen emmer klaar naast olle bed, want t ga lekker worre (en die 40 bakke moette we wel inhalen) -
16 November 2004 - 15:38
Silke:
Ging et geen non-alcohal feesje zijn? -
16 November 2004 - 15:47
hahahahahah goejke sil. -
16 November 2004 - 16:14
Mazzel:
Ja maar bloemendaal is ni zo blij op mij dus zoekt maar al een ander zaal. -
16 November 2004 - 17:27
Le Soixante Neufe:
ik hou zo van mijne naam -
16 November 2004 - 17:58
Chéllé:
sorry mazzel, bloemendal it will be. verkleed u mor in sinterklaas of zo -
16 November 2004 - 18:16
Sambas:
aah daavid hebde gij dan ook sinterklaas cadeautips. Ja manne ik weet het dees was een mopke voor de zaphorns, tenslotte zijn het ook mensen die eens mogen lachen he -
16 November 2004 - 18:22
Dre Pistole:
ja da wel maar ze zullen niet lang meer lachen.
wij daar integen
hahahahahahhah hihihihihihih hahahahahahha -
16 November 2004 - 18:45
hahahhahahahahhahahahhahha
sorry mazzel welke zaal anders de zo goeikoop is??
xxx -
16 November 2004 - 18:48
Jon:
tijlzaal bove t forum
75€
wel drank aan cafeprijze -
16 November 2004 - 18:50
Silke:
sorry die café prijs isderte veel aan.Tzijde gole die et moet betalen hé. Bij ons is alles aan nen euro!!! -
16 November 2004 - 19:02
Mazzel:
mENNEKES DEZE vrijdag ist feesje in ekeren en ik moet mijn dj kunsten daar nog is tonen dus komt allemaal een danske plegen en pakt ollen danspartner ook mor mee.
Tzal wer ne nacht van volkomen waanzinnigheid worden met meer as 40 bakken bier en hopelijk meer dansvloer.
Ik zal her en der wel wa vliegeren (voor de echte idioten onder ons das dus flyeren hé)
Grtz smazzel to the wazzel -
16 November 2004 - 19:17
Katia Sgatia:
Eerst zou ik een kleine oproep willen doen aan alle zielen die een alterego met verniellust hebben. Mijn buurman nummer 12 heeft een alarm gekocht en da gaat om de vijf botten af. Ik reik nen bak jupiler uit aan diegene die dat kan vernielen!
Ten tweede: vrijdag is het een cocktailfeestje in Ekeren op de club waar ik korfbal. 2 euro voor ne cocktail en 1 euro voor een pintje. De mazzel draait er dus zeker allemaal komen. ik zal nog wel een wegbeschrijving op de site zetten. Doeg! -
16 November 2004 - 19:26
Opmerkzame Vicrammer:
volgens mij is die zaphron site gelimiteerd op 14 reacties
of zijn er gewoon zo weinig mensen geïntereseert in zaphron? -
16 November 2004 - 20:41
Eddy Wally:
naar het schijnt hebbe die zaphronnekes mijn lieke ik spring uit een vliegmachien omgedoopt tot hun clublieke. ik zou graag hun versie is horen. wie dat er aan kan geraken krijgt van mij nen cd bon -
16 November 2004 - 21:09
Apolina:
Ik wou ook nog ff zegen da fiesta fiesta weer een groot feest was. en het thema voor de volgende vind ik precies wel lache. jullie als smiegels.
De zaphrons hebben ook hun best gedaan om een leuke site te maken heb ik gezien, goe gedaan mannen!!( ik heb het over de orginele site:zaphron. dondeestas.org) hihihihihihi
Loesje Komt maar rap terug wa meer buiten! Ik vind da precies een goei plan.
Ik wil ook wel een zaphroneke adopteren voor 10 euro. Wel alleen als hij braaf is dus ik denk niet da iedereen dan nog in aanmerking komt he!! hihi
x apo -
16 November 2004 - 22:31
Mazzel:
Maar as ge een zafronneke adopteert koopt dan ook wa febreze want ze stinken naart schijnt wa naar den builenpest.
12Nov = feestdag -
17 November 2004 - 13:10
Silke:
Waarom 12 nov nen feestdag?? das al voorbij hé. En Wa ist volgend thema? In den aldi is de febreze aan halve prijs!!! -
17 November 2004 - 16:01
Chéllé:
de zaterdag feestje in den aalmoezenier. iemand zin om mee te gaan?
en sil, ee dije gast na al teruggebeld, anders zallek is aan zen deur staan me een vlopomp! -
17 November 2004 - 17:31
Gianni:
hallo
hoe kan ik stoppen dat mijne hotmail volstaat met jullie gezever ?? -
17 November 2004 - 17:38
Niet ? hiihihihih
Nee da ga , geef mij een klepke en da zal stoppen -
17 November 2004 - 21:31
Realistische Vicrammer:
ONE LOVE, ONE ZAPRON
idd : one zaphron
(ah nee sorry das just, jullie zijn al me 3 zeker) -
17 November 2004 - 22:19
De Lachende Zaphronner:
Ziehier een realistisch voorbeeld van een 'wannabe funny' vicram waar zelfs geen medevicrammers mee lachen!! Doe zo voort! -
18 November 2004 - 06:56
Alle Vicrammers:
hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah hhihihiihihihihihihi wwoooooohhhahahahahahahahahahhaahhaaaaaa -
18 November 2004 - 12:22
Alle Zaphronners:
18 November 2004 - 13:39
Vicrammer:
kijk papa,
ook de zafrons lachen met onze humor... -
18 November 2004 - 13:58
Chéllé:
en zaphronners, amusere jullie je op olle site?
veel te vertellen tegen elkaar??
x -
18 November 2004 - 14:03
Chéllé:
den damien is kwaad op mij, hem heeft mij geblokkeert, snik :( -
18 November 2004 - 15:20
Tbollerke:
ej lachende zaffron bollet is af op deze site -
18 November 2004 - 15:36
Bracké:
Ja jongens, euforie alom. Ik ben terug.
Fiesta Fiesta zag er zeer aangenaam uit, en ik vind dat gonzo de eerste prijs verdiend voor graafste kostuum.
Ik zie ook dat onze vriend Black Magic nog veel moeite doet om grappig te zijn. Helaas lukt hem dit nog altijd niet.
Ergste van al is dat hij andere mensen juist aanzet.
Ben jij trouwens die Benny van "Het geslacht De Pauw".
De rivalitiet scheert ook weer hoge toppen merk ik, maar heb nu geen zin om daar mee bezig te zijn.
Ga nu een dutje doen, en jullie zien mij vanavond in de trol wel. -
18 November 2004 - 16:08
De Lachende Zaphronner:
18 November 2004 - 16:20
Silke:
Jeej den Bracké in den trol! Met zen alle er heen. En ja, zonder sarcastische toon! -
18 November 2004 - 16:23
Silke:
Da iedereen is stopt me 'ik mastrubeer elke dag'te zegge!! -
18 November 2004 - 16:27
Oké, Ik Geef Toe, Ik Masturbeer Elke Dag...:
TAKE THAT! Stomme vicrammers
18 November 2004 - 16:29
Damien:
Maar neen, jelleke. Kzien oe nog altijd even geire, zenne. Ge zijt dan wel ne vicram, maar kheb toch ooit is nen tv van u gekregen en we thee me rhummekes ook! 'kWist alleen nie da ge elke dag masturbeerde -
18 November 2004 - 16:30
De Sarcastische Drie:
Silke, laat het sarcasme maar aan ons over. -
18 November 2004 - 16:45
Mazzel:
Ik dacht da de jelle alleen maar elken dag pijpte -
18 November 2004 - 16:52
Correctie:
2 keer per dag -
18 November 2004 - 16:55
Bericht 51:
en we hebben een winnaar het is de sarcastische drie geworden. proficiat -
18 November 2004 - 16:57
De Sarcastische Drie:
en wa was de prijs nu weer
? -
18 November 2004 - 16:59
Bericht 51:
een party marginale in zijne hof maar den dre wou dat in zijne hof doen -
18 November 2004 - 17:07
18 November 2004 - 18:14
de sarcastische drie -
18 November 2004 - 18:17
De Goede Sint:
zolang het op 6 december is kome ik gaarne ter uwen hof met al mijn pieten, zolang de zaphrons der maar afblijven. -
18 November 2004 - 18:19
Bericht 51:
het wordt een fantastisch feestje en gij moogt ook komen natuurlijk. met optreden van de familie pfaff. de jean marie met nen duitse dialoog over voetbal, sam gooris komt zingen, bompa pfaff komt pintjes drinke. kelly geeft ne fotoshoot al dan niet naakt, lindsay komt zien samen met hare davy en debby geeft een massage en dan die klein manne komen den boel afbreken. op kosten van de VTM natuurlijk -
18 November 2004 - 18:19
De Zaphrons:
Wees maar gerust, wij geloven toch niet meer in de sint. -
18 November 2004 - 18:22
Superfreak:
Wie is diejen hopelose bericht 51 die al de personages van da familie pfaff van buiten kent?? -
18 November 2004 - 18:32
Gewoon Ikke:
wss iemand dat er fan van is of zone zaphron member -
18 November 2004 - 18:45
Ikke:
waar is black magic eigelijk, het is lang geleden dat hij er nog is was en hij was soms toch wel goe von ik. ik vind dat hem moet terugkomen. ook al ken ik niemand van jullie maar kwam ik hier toevallig terecht en vond dit toch wel een goeie page of site en hoe zit dat nu met da vicram en da zaphron gedoe eigelijk -
18 November 2004 - 19:22
Mazzel:
Wauw onbekende mensen da word hier nen echte zattevriendensite.
Den black magic was zeneigen slechte moppen zo beu dattem in Irak is gaan strijden.En ze maken daar ook goeie snuff -
18 November 2004 - 19:35
Ikke:
jaja ikke terug. ik wil is een polleke houden. Wie is er de populairste vicrammer. en wie vindt dat black magic mag terugkomen. ge moet is op zijne site gaan zien. en wie of wat is die zaphron? -
18 November 2004 - 20:13
Boe Die Ikke:
Ikke ge moet niet gaan overdrijven he de tofste vicrammer alle vicrams zijn even tof!!!!!!!!!!!!
Wij hoeven niet tegen elkaar te strijden!!!
Dus HOU HET TOF!!! en blijf het tegen de zaphrons hebben -
18 November 2004 - 20:21
Ikke:
jaja maar wat kan ik tegen die zaphrons hebben wat zijn dat voor wezens -
18 November 2004 - 22:08
Mazzel:
ooit al gollem gezien in LOTR en dan zingen die van die gruwelijke liedjes
damientje damientje -
18 November 2004 - 22:08
Mazzel:
En die moeten mij trouwes nog een klepke -
18 November 2004 - 22:20
Nomi:
der moet mij ier ook nog iemand een klepke!! alleen weetek nimmer wie. hihihihihi -
18 November 2004 - 22:39
De Opper Zaphron:
Ikke, het is heel simpel: Vicram is de club van de dikkenekken, terwijl Zaphron de club is van de gelukkige mensen. Aan u de keus, als ge twijfeld raad ik u aan om u bij de vicrams aan te sluiten. (Zaphronnen twijfelen NOOIT). En mazzel ge krijgt uw klepke. -
19 November 2004 - 00:56
Chéllé:
hier gaan we weer zenne.
Das der gewoon om vrage hé.
Aan ikke: die zaphronners zen gewoon me zooo weinigen da ze alles doen om leden te werven.
Wij (vicrammers) moetten geen leden werven, want ze komme vanzelf naar ons.
Dus, ja, aan u de keuze.
En damien, k zien u ook nog gere zenne, doch een beetje minder dan vroeger, omda ge me teleurstelt met u niet-originaliteit.
xxx -
19 November 2004 - 08:56
Caca:
een geloofme.nu site is al even belachelijk als een waarbenjij.nu site dus als je snel bent kan je misschien wel de eerste zijn om een geloofme.nu site te maken
one love gonzo love(voor zen eigen)!!!!! -
19 November 2004 - 08:58
Toch Een Puntje Van Kritiek:
wat is er gebeurd met het woord non-originaliteit. -
19 November 2004 - 11:23
Het Woord Non-originaliteit:
ik zit bij de zaphrons klootzakken, de enige plaats waar ik nog thuis hoor -
19 November 2004 - 11:24
Sambas De Geniepige:
hihi ik zit nu in de les hihi -
19 November 2004 - 12:11
prakkers -
19 November 2004 - 12:50
Caca:
ik distancieer mij van alle uitspraken die ik in het verleden heb gedaan. -
19 November 2004 - 13:14
Chéllé:
da zou ik in u plaats ook gedaan hebben. -
19 November 2004 - 14:10
De Zieke:
Ja doktor -
19 November 2004 - 16:07
Bracké:
Mensen, ik kan het niet meer voor mezelf houden (sorry Chéllé), ik kan niet meer liegen.
Ik en Chéllé vinden elkaar eigenlijk wel tof, wij zijn eigenlijk wel vrienden.
Ik ben uit de kast , nu jij nog Chéllé. -
19 November 2004 - 16:23
ja, eigelijk is't waar
en wij hebben ook een vurige sexrelatie -
19 November 2004 - 16:24
Chéllé:
allé, da laatste is ni waar. -
19 November 2004 - 16:34
Ikke:
het kan toch schoon zijn die vriendschap hier op de site, beter dan op de zaphron site waar black magic zich uitgeeft voor mij. tis inderdaad niet grappig meer -
19 November 2004 - 16:46
Black Magic:
peace to all the brothers in the house en stop is met deze naam te gebruiken op deze site of de zaphron site of ik blokeer de sites . ik zeg maar respect to everyone -
19 November 2004 - 16:47
9 dagen na de feiten!
Mag ik de vicrammers allereerst proficiat wensen met het weer ohzo geslaagde feestje
Mag ik dan ook ff zegge dak de site pas heb gevonden met hulp van derden, damn da der NOG een puntje bijmoest da wist ik ni.
Ok en dan moet ik nog kwijt hoe geflatterd ik ben enkele male vernoemd te worden door mensen die ik -verscholen achter een nickname- niet kan thuis brengen!!
en je ik ben die (toch niet zo sexy als oorspronkelijk gedacht) griet op de fote
en ja ik ben lekker agri geweest, maar om da te vermijde hadde de liebfrauwmilch in de koelkast moette lete en geen leleijke manne moge binnelate, hihi (i'm mean today)
dikke zoen -
19 November 2004 - 16:50
Shanna:
ps: ik ben nog ni goe op de hoogte ivm de oorlog tussen vicram en zaphron. dus als er iemand mij kan toelichtn, dan kan ik eerlijk een kamp kieze e ;) -
19 November 2004 - 16:58
Mazzel:
Kies maar voor VICRAM das het beste.
Trouwes mij kende toch ? want dees is eigelijk mijne nickname eigelijk noem ik david hihihihihihi -
19 November 2004 - 18:01
De Opper Zaphron Damien:
Hey Shanna'ke, wees wijs en word gelukkig door voor de Zaphrons te kiezen. Doe gelijk uw zus en al de knapste maskes van schoten en word lid van de tofste club van schoten. Het feit dat wij met veel minder zijn is dus HELEMAAL NIET WAAR (Jelle!!). Ik daag de vicrammers (meerbepaald de jelle)uit om een lijst op te maken met al hun officiele vicram leden. En ook al zijn we met minder, de opper opper Zaphron benjamin citeerd op de zaphron-site: Zaphron staat eerder voor kwaliteit dan kwantiteit! -
19 November 2004 - 18:19
aan shanna,
aangezien zafron toch opgedoekt word en iedereen dan naar de oozo bij iedereen gelievde vicram komt kan je net zo goed jezelf de vernedering besparen en meteen voor de vicramkledingslijn kiezen.
t-sjorts worden trauwen binnekort gedrukt. lots of greets and welkom
dre de kontactpersoon van vicram himself -
19 November 2004 - 18:47
Damien De Opper Zaphron:
Shanna, verlaag u niet tot het niveau dat niet kan schrijven. Trouwens, mij kende toch veel beter! -
19 November 2004 - 19:18
Rocho:
Ik ga je niet met harde woorden proberen te overhalen volg gewoon je hart het zal je naar vicram brengen!!! -
19 November 2004 - 19:40
Bracké:
Rocho, goeie raad vind ik persoonlijk. Maar blijf in godsnaam van uw flo af, en da gecombineerd met die kwijl doet mij een beetje angst aan. -
19 November 2004 - 23:23
Daminus:
Bracké, als ge de raad die Rocho geeft goed vindt, dan raad ik u aan om u aan te sluiten bij de Vicrams. Het feit dat m'n z'n hart moet volgen is correct, maar dat men dan bij de vicrams belandt?!? -
20 November 2004 - 12:09
Het Moddermannetje:
HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIhihihiihih
Der lag gistre nog iemand boven op mij te rollen
Kem zenne floo aangeraakt en a vond et ni erg
HIIIIIIIIIhihihihih -
20 November 2004 - 12:59
Neomitje lieve shat,
wat is uwe website, want ier ist ni vet qua foto's e!
(Toch een beetje teleurgesteld)
Dikke zoen -
20 November 2004 - 13:56
Een Korfballer:
Er stond gisteren een naakte man aan ons clublokaal!!! Zeer vreemd!!! -
20 November 2004 - 14:17
Bracké:
Damien, we kunnen mischien iets selectiever gaan zijn met het verwerven van nieuwe leden. Ge hebt het zelf gezegd, kwaliteit boven kwantiteit.
Een voornamer lid van de Zaphrons is gisteren namelijk weer zwaar uitgetreden, dus mischien wat beginnen opletten en selecteren tussen de kanditaatleden kan mischien heus geen kwaad. -
20 November 2004 - 14:50
Mazzel:
Da was nimmer uittreden hé da was puur exorcisme
roept de flor der maar bij volgende keer en zegt dattem waterdichte kleren aandoe. -
20 November 2004 - 17:46
Damien:
Bracké, ik geef u volkomen gelijk. Maar het feit dat er 'bepaalde' Zaphron leden hun grenzen soms niet meer kennen is pure propaganda. Niet dat het de potentiële leden beinvloedt... Soit, vanaf nu moet men kunnen bewijzen dat men de voorbije 12 maanden zijn broek niet heeft afgetrokken voor het openbaar wil men zich bij de Zaphrons aansluiten. -
20 November 2004 - 17:51
Dre ?:
achterdochtig zijn ze wel die zafrons bij ons is da ni zo hoor je mag der gewoon bij wat je ook doet doet of al gedaan hept one love vicram love -
20 November 2004 - 17:59
Here here -
20 November 2004 - 18:14
Zie Je Wel...:
Bij de Vicroms gaat kwantiteit duidelijk boven kwaliteit. Over amateurs gesproken... -
20 November 2004 - 18:28
Silke.:
Ik vin da lange tekstjes ni mogen want das te vermoeiend!!! -
20 November 2004 - 18:29
Silke:
Chéllé, mag kik in den trol komen zingen voor u de maandag, als gij moet werken? en voor Elissa ook! -
20 November 2004 - 18:45
Bracké:
Zaphron raad heeft wel unaniem beslist dat de regel van "twaalf maanden uw broek niet hebben uitgedaan op openbare plaatsen" enkel telt voor jongens, vrouwen mogen deze regel gerust overschrijden. Maar ook nie overdrijven, tmag gene sleur worden ook niet. -
20 November 2004 - 21:23
Elissa:
silke, voor mij moogt gij zingen ze lieverd, geen enkel probleem. anders gaan we maandagavond gewoon gezellig met z'n allen een pinteke drinken in den trol voor de jelle en mijne verjaardag. Goei plan? Kweeni e
xx -
21 November 2004 - 11:13
Shanna:
tis shaNNa e ;), dan is ierereen zekre...
dikke zoenen -
21 November 2004 - 15:54
Cavatjes, maandag in den trol. Maar ik zit der zoizo wel zene. Groetjes -
21 November 2004 - 16:17
Chéllé:
ja, elissa, goei ideeke, dus maandag allemaal nor den trol komme (ik geef der ene) -
21 November 2004 - 16:27
Ch"ll":
een lijst van alle vicrammers??
k zal is beginne hé (van sommige ben ik ni zeker, dus vergeef mij da'k fout zit)
-dré
-es
-de maarten
-dingeske.. eva
-de fré
en da zijn dan alleen de mensen waar ik vrij zeker van ben -
21 November 2004 - 16:48
Apolina
De peter
Alyne
Kim (Afscheiding aka pukkie archimedes federatie NV.
Els
Tanya
Shanna L
Bram La Bam
snowball
En nog meer maar daar kannek ffkes ni opkomen.
En nu online de wazige jonas foto's -
21 November 2004 - 16:52
Chéllé:
de jonas kan af en toe der toch wel grellig bijlopen, amai mennen, teen -
21 November 2004 - 21:31
De Opper Zaphron:
Helemaal verkeerd. As ge ne vriendeclub wilt oprichten, begin dan met te weten wie er lid is en wie niet. Alynne is dus wel ne Zaphron, de Fre ook, Kim is noch vicram noch Zaphron, who the f*ck is Joost, en dan staan er nog een heleboel bij die ik helemaal niet ken, waarschijnlijk ziedegolle die mor 2 keer in’t jaar. Dus da telt nie. En als da wel telt; ‘k heb net de Congolese ambassade gecontacteerd met de vraag of heel congo Zaphron wou worden en dat was geen enkel probleem. Dus wij zijn in de meerderheid (als we zo gaan beginnen…) -
21 November 2004 - 21:35
Chéllé:
zeg damien, het is ni da gij geen vrienden hee, da wij der ook geen hebben hé.
Iedereen die der opsta komt regelmatig in den trol of dergelijke. En ze hebbe allemaal zeker gezegt da ze vicram zijn.
en sorry van de fré, da wist ik ni, en alynne is wel vicram. vraag het mor. -
21 November 2004 - 21:53
One Of The Real Zaphrons:
Haha naïveling. Alynne is volgens de laatste bronnen 100% Zaphron. Het spijt me als juliie, victom, geen schoon maskes kunt aanwerven, maar reageer dat niet uit op ons. Trouwens jelle, als ge een pruik opzet, dan ziede der al veel beter uit hoor! -
21 November 2004 - 22:37
Chéllé:
zeg damien, het is ni da gij geen vrienden hee, da wij der ook geen hebben hé.
en sorry van de fré, da wist ik ni, en alynne is wel vicram. vraag het mor. -
22 November 2004 - 09:05
Hete Vicram Babe:
Als ik even mag terugkomen op het bericht van 'one of the real zaphrons'. Ik citeer "Het spijt me als juliie, victom, geen schoon maskes kunt aanwerven, maar reageer dat niet uit op ons."
Mag ik bij deze even vermelden dat ik toch "een schoon maske" ben! En dat zaphron voor de zoveelste keer weer geen gelijk heeft! -
22 November 2004 - 11:13
Nomi:
is da ier na zowa bekan gedaan me da gezeik over vicram en zaphron? Dedju toch. Altij die discussies. Ge moet in vrede leven me elkander!! En same vorte feesjes organisere!! Zegt da kik het gezegt heb. -
22 November 2004 - 14:08
toch ni -
22 November 2004 - 14:09
Bracké:
Damien, vindt da precies niet zo'n goei plan om heel congo Zaphron te maken. Die gasten zijn niet te vertrouwen, da is om de vijf botten nen staatsgreep. En nen neger als Zaphron leider? Dan stop ik ermee!!!
Chéllé, Danny is ook nen Zaphron. Maar geen stress kom straks toch nog even naar trol om uw gelukkige verjaardag te wensen. -
22 November 2004 - 14:15
Dre ?:
toch wel, maar ge moogt da weer ni gewoon aanklikke ge moe da kopiëre en plakke. -
22 November 2004 - 14:44
Ch&ll&:
ja manne, komt strak allemaal naar den trol, ge moet van mij. -
22 November 2004 - 17:42
Mazzel:
Dreke die fotokes macheren ni bij mij zenne -
22 November 2004 - 18:04
Silke:
Dre ik kan da ook ni openen. En weet der iemand een fijne zaal waar da ge een goei feesje kunt geven? HELP HELP. Laat et wete aan mij of aan de Chéllé!!!! -
22 November 2004 - 18:05
Silke:
Drie dikke kussen voor de Jelle en Drie dikke kussen voor Elissa!!! En ook voor mijne bompa die ook jarig is!!! -
22 November 2004 - 18:07
Jwaast:
Ey, weroem weurre kik hiere vernoemd in de lijst van vicrOmmers?
Dedjie toch!!! -
22 November 2004 - 18:54
Chéllé:
inderdaad, s een beetje een schande voor de vicrammers -
22 November 2004 - 19:25
Mazzel:
Joost ge wet gewoon da ge ne vicrammer zijt , het zit namelijk vanbinnen. -
22 November 2004 - 19:37
Jwaast:
Het zit vanbinnen? Dus gij stelt VicrOm gelijk aan de viezigheden die in mij zitten? Hmjah, da haddek ni gedacht van u zenne Mazzeltjeh... -
22 November 2004 - 19:43
Mazzel:
Idd Vicram zit vanbinnen het is namelijk uwe kondro (red. Het lichaamsdeel dat voor je euforie en feel good gehalte zorgt) at gelijk staat met Vicram , Vicram = geluk zuipe paffe feesten vrijen enz dus ik zou ni goe weten wa ge nog moet hebben ?.
Grtz Mazzlove -
22 November 2004 - 23:13
Flientje:
Seg bij mij macheren die fotokes van Ekeren ook ni zene, ook ni als ik de link kopieer. HEEEEEEEEEEEELP -
22 November 2004 - 23:29
23 November 2004 - 08:19
Dre Den Dokter:
gene stres we zen der me bezig. -
23 November 2004 - 12:17
Flientje:
amai, amai. Chic Chic. Da hebt ge goe gedaan zene! Speciaal voor Neomi, een zoentje -
23 November 2004 - 12:25
23 November 2004 - 14:30
Dre Pistole:
da hedde gij goe gedaan meisje. -
23 November 2004 - 17:41
Silke:
Komt der iemand naar den trol vandaag? -
23 November 2004 - 18:39
vervolg van de lijst:
Alynne (en niet alyne)
en ikke :'( -
23 November 2004 - 18:41
Shanna:
Sil dinsdag is turnkring/trol-dag e ;)
tot straks
dikke zoene (shanna V) -
23 November 2004 - 18:53
En hier zijn nog wa foto's van Fiesta Fiesta 4 de warming up editie in kaddish
Er komen er nog meer
En doe vooral mee aan de quiz
Grtz -
23 November 2004 - 19:21
jow mazzel
goei sitje maar dien 2de marcheert ni hoor
blijve oefenen
tot straxxxxx -
23 November 2004 - 21:20
Sambas:
het nieuwe thema voor een volgende fiesta fiesta: invinceble
dan sta der is ni zoveel marginaal volk op die foto's
of nog een beter thema: kom als zaphron, maar da ga der een bitteke over, das waar -
23 November 2004 - 21:25
Nomi:
Mja, doenek kei veel moeite voor dien ViCrAm site ga mister mazzel der ene van zen eige make, en zelfs nog erger... 2!! Soit, mazzel, als ge na is gewoon het paswoord had gevraagt on mij of den dre, hadde al die foto's wa same gestaan. Want na zijde het voor sommige onder ons toch wel wa ingewikkelt ont make. Ni? -
23 November 2004 - 22:51
De Simpele:
ja en dan kunne de zaphrons der nimmer aan uit. -
23 November 2004 - 22:58
Mazzel:
Oe meer fotos oe beter verdekke -
24 November 2004 - 00:21
Sander De Voorstander:
ik ben voorstander van 1 foto per site -
24 November 2004 - 12:47
The Originals:
de orginel vicrams zijn
natuurlijk opper vicrammer dre!!
mazzel
chelle
katja
...
den dann is ne zaphron
den jon hoort nergerns bij
en voor de rest nie meer teveel gezever over wie er wel ne vicrammer is en wie niet!!!!!!!!!!!!! -
24 November 2004 - 14:37
Silke:
Ik wil toch nog effe vermelden da kik der ook ene zijn (ne vicrammer) NA! -
24 November 2004 - 15:55
Chéllé:
protjes zijn fijn, vooral onder uwen dons, want a ge dan goe duwt, vliegt uwen dons in de lucht.hihihi -
24 November 2004 - 17:47
Benchamin:
Vanavond 100BEFkes TD lekeer uittreden jippie!
xxxxx -
24 November 2004 - 17:51
Superschatje:
Wie is trouwens dje lekkerd met dat vestje( nemostyle) en die supperstrakke onderbroek. Daar wil ik wel eens mee in de slijk rollebollen alleen ben ik een beetje verlegen hi hi hi! -
24 November 2004 - 17:59
Petra:
Ik ben ook wel zo'n beetje keihard ne vicrammer zene. pff, maar erkenning is ver te zoeken duidelijk. toch blijf ik trots op mijn afkomst... -
24 November 2004 - 18:09
Bracké:
Der is ne marrokaan en die typt berichtjes in den Benjamin zijn naam. -
24 November 2004 - 19:12
de stikkers zijnonder weggg
kzen just terug van den drukker
dus haalt alle andere romelstikkers maar al af uw mobieltje want den enige echte vicram-gsmstikker komt der aan.
grts -
24 November 2004 - 19:51
goeike -
24 November 2004 - 20:50
Mazzel:
Ik dacht t'is al ffkes geleden dak mijne Kondro nog is heb laten spreken. En toen ik zei Kondro geef mij raad zei de luie zak het volgende , listen to your hearth.
Khad liever den ben zenne kondro gehad , gebeurde er tenminste nog is iet. -
24 November 2004 - 20:50
Sander De Voorstander:
ik ben voorstander van de ouw vicramstickers, want ik ben een 'original' daarom is mijn favoriete sticker dan ook 'lanigiro marciv' -
24 November 2004 - 20:52
Spreekwoorden En Zegswijzen:
In het land der blinden is éénoog koning, maar wa zijde me één oog a ge blind zijt, en vooral wie is der dan koningin en vooral vooral, hoeveel ogen heeft die, OF IS DA TEVEEL GEVRAAGD -
25 November 2004 - 13:26
Dre Le Fou:
kdenk da die alleen een oogkas en ne wimper heeft maar deze kert krijgt ze van sinterklaas nen halven oogbal me haar op. -
25 November 2004 - 16:31
Gonzo:
nomi ge zult erme moeten leren leven da ze uwe site afpakken, meisje. ik ken dat gevoel en om dat te vieren heb ik mijn eigen site gemaakt. goed he!!!!!!! -
30 December 2004 - 17:06
Statistiek:
ik merk dat het berichtje van fiesta fiesta ibisa echt moeilijk te evenaren valt
op 11 dagen 223 reacties is echt extreem veel
we zijn nu al 15 dagen met dit bericht en er staan er nog maar 139 reacties op aiai -
01 Augustus 2006 - 14:07
Benchamin:
hey vriendjes,
vanaf nu heb ik ook een site met een paar fotootjes, staan er wel nog maar 2 op want het duurde te lang naar mijn goesting xxxxxxx -
14 Juni 2007 - 13:20
Benja:
hey iedereen
Ik vertrek maandag voor 4 maand naar egypte om kitesurfles te gaan geven.
dus geef ik een klein feestje in den hof deze zaterdag (de 16de).
Als je zin hebt zeker afkomen, der zal drank zijn, (bier wijn en ricard) maar op is op!
Ik heb deze mail maar naar een paar mensen gestuurd dus diegenen die ik vergeten ben mogen ook komen! iedereen welkom
mijn gsm
0486950408